BTC USD 34,010.8 Gold USD 1,782.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell handmade beg from 100% Levis jeans

sakura_chan

Freshie
Joined
Nov 9, 2008
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
kat sini saya nak offer beg2 buatan sendiri drp kain jean levis ori punya..sesapa yg minat boleh order..limited edition nih..sape cepat dia dpt..:D

ITEM 1:
th_60.jpg


ITEM 2:
th_55.jpg


ITEM 3:
th_50.jpg


ITEM 4:

th_40.jpg


HARGA ITEM 1-4:RM60

ITEM 5: BEG HANDPHONE/KAMERA
th_30.jpg


HARGA : RM35

ITEM 6: SARUNG BANTAL
th_65.jpg


HARGA: RM 65


ITEM 7:COIN BAG
th_DSC00108.jpg


HARGA: RM25

ITEM 8:
th_18.jpg


HARGA: RM25

ITEM 9: COIN BAG
th_28-09-07_2228.jpg


HARGA: RM25

kos penghantaran ditanggung oleh pembeli..kami akan buat poslaju..

kain 100% levis ori..beli drp butik levis.sesuai utk digunakan di mana2 saja..utk jejaka pula, blhla buat hadiah kat yg tersayang..rugi kalau xbeli..:D

utk tempahan, sila pm atau sms saya: 0194503805

P/S: teddy bear tu hiasan je tau..bukan utk dijual..hehe.
 
Last edited:
Sponsored Post

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,358
Reaction score
1,154
Points
151
item 8 tu ape? coin bag jugak ke..menarik semua bag2 awak tu..
 

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,358
Reaction score
1,154
Points
151
sesuai utk girl2 nak buat collection nihh..jom beli semua..BUMP utk tuan tanah..:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register