CG Sponsors




munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
Salam hormat.

Saya memerlukan hampas soya, hampas tauhu, hampas nenas, padi patah, beras hancur atau batang jagung dalam kuantiti sehingga 5 tan seminggu. Sila pm saya sebutharga jika anda mempunyai bekalan seperti yang saya perlukan tu. Sebutharga tu mestilah termasuk dengan kos penghantaran ke Banting, Selangor.

Sila tinggalkan juga nama, no hp dan emel untuk saya hubungi semula jika saya menerima sebutharga anda tersebut. Insyaallah jika berpuashati dengan servis anda, pihak saya mungkin akan menambahkan lagi kuantiti pesanan bahan tersebut.

Sekian.
 
Sponsored Post

munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
hampas kelapa?.. takpelah.. hampas kelapa ni tak silap aku byk tmbh lemak je kt lembu tu.. dia lebih kurang cam taik minyak la.. byk lemak yg tak baik.. nnt lembu nmpk besar tp pas sembelih.. isi tak baper.. yg byk cuma lemak je..

kalo sape2 ada brew pun ok gak..
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
hampas kelapa?.. takpelah.. hampas kelapa ni tak silap aku byk tmbh lemak je kt lembu tu.. dia lebih kurang cam taik minyak la.. byk lemak yg tak baik.. nnt lembu nmpk besar tp pas sembelih.. isi tak baper.. yg byk cuma lemak je..

kalo sape2 ada brew pun ok gak..
ok hampas padi kau nak ker...sila bagi harga yang bro tawarkan...ke email:[email protected] atau hp 0124150976 awi penang>>>THQ>>>:D
 

munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
kat sini aku leh dpt padi hancur dlm rm25/50kg xmasuk kos hantar.. tp tu harga b4 minyk naik la.. la ni tak pasti..

so kalo ko nk offer aku tu.. nk harga yg camtu la.. kalo mhl lg taknak la..
 

munetsman

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2008
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
kat sini aku leh dpt padi hancur dlm rm25/50kg xmasuk kos hantar.. tp tu harga b4 minyak naik la.. la ni tak pasti..

so kalo ko nk offer aku tu.. nk harga yg camtu la.. kalo mhl lg taknak la..
 

Spetertoi

Freshie
Joined
Jul 1, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Good health

Good health is over wealth.    / \./ \/\_   I Hand You  __{^\_ _}_  ) }/^\    A Rose... / /\_/^\._}_/ // / ( (__{(@)}\__}.//_/__A___A__wow gold____A__wow gold_A______A____ \__/{/(_)\_} )\\ \\---v----V-----V--Y----v---Y-----  (  (__)_)_/ )\ \>     \__/   \__/\/\/
 
Sponsored Post
Top
Log in Register