To Sell Halotelco / Tunetalk UNLIMITED ✔ Call ✔ FB ✔ IG ✔ Wasap ✔ Wicet ~ DEALER WANTED

Recommended Brokers


rain93

Active+ Member
Joined
Apr 7, 2012
Messages
2,930
Reaction score
0
Points
20
Halotelco / Tunetalk UNLIMITED ✔ Call ✔ FB ✔ IG ✔ Wasap ✔ Wicet ~ DEALER WANTED

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Warga CG



Memperkenalkan Pelan TUNETALK Tarif : Halotelco

✔ Prepaid (Tiada caj SST)
✔ No Baru atau Boleh Kekal No Asal (MNP)
✔ Blacklist Boleh Daftar
✔ Tiada Kontrak
✔ Guna coverage CELCOM
✔ Ada coverage 4G
✔ Free PA Insurance RM 50K (Top UP Min RM 50/bulan)
✔ Bonus TT Big Points (Claim Tiket Airasia Free)




► Pelan Internet Bulanan Bermula RM 10 ◀

RUJUK GAMBAR DI BAWAH ▼▼▼





RECOMMENDED PLAN ! LIMITED TIME OFFER !

M10 - RM 48 / Bulan

⬤ UNLIMITED CHAT (Wasap, Wicet, Imo, Viber)
⬤ UNLIMITED SOCIAL (FB, IG, Twitter)
⬤ UNLIMITED MUSIC (Spotify, Raku, KKbox, Hungama)
⬤ UNLIMITED CALL (Semua Telco)
⬤ VIDEO (Youtube, Netflix, Tonton) 40GB
⬤ HIGH SPEED Data 10GB
⬤ Basic Data 10GB
⬤ DATA TAMBAHAN HANYA RM 10 = 10GB (Exp ikut tarikh internet)



HARGA SIMKAD



DENGAN PEMBELIAN SIMKAD AUTOMATIK BOLEH MENJADI DEALER. WASAP SY UTK DETAIL

TERUS WHATSAPP ▷▷▷ 012 939 9943

KLIK LINK KE WASAP ▷ https://hi.jomwasap.my/tunetalkcg

 
Last edited:
Sponsored Post

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,084
Reaction score
374
Points
81
sejak 2 bulan lepas, aku dah ubah cara penggunaan Internet.

cam aku sosmed takda langsung. skali skala je kot check, tu pun rasanya 2GB tak sampai utk sosmed.

youtube dan tgk movie/drama/anime/bola kat website free streaming je slalu. makan 50GB gak sebulan.

call unlimited pun bukan pakai sgt, sebulan mungkin guna 100 minit je.
 

rain93

Active+ Member
Joined
Apr 7, 2012
Messages
2,930
Reaction score
0
Points
20
sejak 2 bulan lepas, aku dah ubah cara penggunaan Internet.

cam aku sosmed takda langsung. skali skala je kot check, tu pun rasanya 2GB tak sampai utk sosmed.

youtube dan tgk movie/drama/anime/bola kat website free streaming je slalu. makan 50GB gak sebulan.

call unlimited pun bukan pakai sgt, sebulan mungkin guna 100 minit je.
ikut citarasa masing2. mcm boss boleh cari pakej internet yg offer quota video yg besar. Tapi nak pilih Telco ni kena tgk coverage tempat kita juga, tiada guna juga quota unlimited sekalipun jika coverage xda, slow :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register