BTC USD 41,779.4 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

halfkat eclipse

pok wang

Active Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
halfcut eclipse c/w turbo garret untuk dijual(hard to get)..baru sampai je pagi tadi...enjin auto gearbox 2wheel..model ni cam dlm citer 2fast2furious yg mat black guna tu...

price:Rm5.5K

IMG_6328.jpg


IMG_6326.jpg
 
Sponsored Post

mr_turner

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2010
Messages
3,107
Reaction score
11
Points
25
enjin nie bule masuk kt wira ker//
or waja?
 

pok wang

Active Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
enjin ni kalu masuk kat perdana PnP jer..seme brg leh pakai kecuali dashboard..bodypart..stereng rack..pasal lefthand drive maaa...ehehehhe...knuckle 5lubang kasi skali..xyah nak antar machineshop nak masuk rim 5lubang yg lawo2...PnP jer..kalu nak masuk kat wira/satria/putra kene adjust mounting dia jer...
 

TITANIUM

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
6,365
Reaction score
13
Points
65
mmg rare enjin ni....
syg auto jer....
klu x....berdesup.....
 

pok wang

Active Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
auto dia mmg cukup sodap ni..kalu manual...gear box dia mmg dah kene rembat ngan kaki2 kete main drag..
 

pok wang

Active Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
auto dia mmg cukup sodap ni..kalu manual...gear box dia mmg dah kene rembat ngan kaki2 kete main drag..
 

TITANIUM

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
6,365
Reaction score
13
Points
65
betul tu pok wang....
klu la enjin ni...ngam2 masuk satria.....
tak payah buat mounting...kn best....
 

pok wang

Active Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
pasni market eclipse akan naik...ahahahaa...tgk laa nanti..skang pun yg code D32 kebwh pun dah naik harga...sejak geng2 perdana pakai dan kaki2 drag cari gearbox enjin ni...harga trus dah melonjak....
 

pok wang

Active Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
bump barang baik..halfcut ni dah di jual..akan masuk lagi sebiji..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register