Hai-O Marketing Sdn Bhd (242478-M ) (AJL93033) - hai-omarketing.com.my

Recommended Brokers


nashrie

Freshie
Joined
Feb 25, 2007
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Peluang untuk mencapai pendapatan LIMA atau ENAM angka dalam bulan pertama join !!!!

Bukan khayalan... bukan bohong.... Anda tidak akan di biarkan keseorangan... Pulangan di jamin 100% ....... Yang paling penting, tak pernah ada yg muflis setakat ini.. Malah semakin ramai bergelar USAHAWAN JUTAWAN

Sertai TEAM kami.......

Bukan skim cepat kaya...
Bukan pyramid sistem...
Bukan internet business..

Ini adalah satu program MLM yg berlesen... TETAPI.... bukanlah MLM yg konvensional yg macam MLM-MLM yg dulu-dulu tu... ini MLM yg kita akan main secara pasang kaki... macam kita main SC, EA, AbbFund, theworldpix dll.

Upline group ni mmg power.. Guarantee first month pulangan 5 angka...



Plan yg hebat ... tiada tandingan....

Sekadar bertanya tiada salah... Hubungi kami di 017-9709966. Call or sms...


Sekali lagi... HANYA untuk yg BERANI.........
p/s :- sesetengah org tak suka MLM.. so aku nak clear the thing dulu.. tapi ini bukan sebarang MLM... MLM Alaf Baru... tak yah nak pikir pasal point-point ie; PV or BV..
 
Sponsored Post

memorex

Freshie
Joined
Feb 25, 2007
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Peluang untuk mencapai pendapatan LIMA atau ENAM angka dalam bulan pertama join !!!!

Bukan khayalan... bukan bohong.... Anda tidak akan di biarkan keseorangan... Pulangan di jamin 100% ....... Yang paling penting, tak pernah ada yg muflis setakat ini.. Malah semakin ramai bergelar USAHAWAN JUTAWAN

Sertai TEAM kami.......

Bukan skim cepat kaya...
Bukan pyramid sistem...
Bukan internet business..

Ini adalah satu program MLM yg berlesen... TETAPI.... bukanlah MLM yg konvensional yg macam MLM-MLM yg dulu-dulu tu... ini MLM yg kita akan main secara pasang kaki... macam kita main SC, EA, AbbFund, theworldpix dll.

Upline group ni mmg power.. Guarantee first month pulangan 5 angka...



Plan yg hebat ... tiada tandingan....

Sekadar bertanya tiada salah... Hubungi kami di 017-9709966. Call or sms...


Sekali lagi... HANYA untuk yg BERANI.........
p/s :- sesetengah org tak suka MLM.. so aku nak clear the thing dulu.. tapi ini bukan sebarang MLM... MLM Alaf Baru... tak yah nak pikir pasal point-point ie; PV or BV..
citer lah plan macamana dia bayar % nya?
 

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,438
Reaction score
160
Points
73
heheh hai o marketing.. jual corset.. nak sedap ko main 20 K// carik 2 3 org dah cukup .. hehe

membe ako ada yg main benda nie..memamg ramai dah jutawan.. tapi nak carik donline yg sanggup labur 20 yg susah.. xsilap ako la harga mcm tu apapaun memang lebih 10 K la xsilap.. hehe
 

nashrie

Freshie
Joined
Feb 25, 2007
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
heheh hai o marketing.. jual corset.. nak sedap ko main 20 K// carik 2 3 org dah cukup .. hehe

membe ako ada yg main benda nie..memamg ramai dah jutawan.. tapi nak carik donline yg sanggup labur 20 yg susah.. xsilap ako la harga mcm tu apapaun memang lebih 10 K la xsilap.. hehe
betul....
kalau kena cara.. balik modal 2 bulan jer... selain corset, water filter mmg jalan...
 

nashrie

Freshie
Joined
Feb 25, 2007
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
citer lah plan macamana dia bayar % nya?
aku mmg boleh copy paste plan dia.. tapi susah nak paham kalau tak explain secara lisan...

ermm.... nak tau lebih lanjut.. boleh hubungi no yg tertera kat first posting...
 

ariffzaidani

Freshie
Joined
Jun 20, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Hai-o??? Member aku pernah kena,,, Kena bayar dekat rm20000 untuk dapatkan penapis air tu.. Group ni buat skim.. Beli banyak2 tapi barang ada yang tak cukup.. Ada yang dapat separuh.. Pastu Bonus dapat bulan pertama je,, Kalau tak cari orng memang habuk pon tak dapat pada bulan kedua.. memang syarikat ni bukan skim cepat kaya.. tapi cara diorang buat ni macam main duit.. tu yang salah tu..

http://www.kuasaforex.com/index.php?ref=binaharta
 

heryboy

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
4,983
Reaction score
3
Points
25
kena aktif menaja tu..sbb konsep dlm biz hai-o ni adalah MLM...org atas nak up pgkt...maka dwline kena sama2 aktif la...:)paid
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,088
Reaction score
200
Points
123
kena maintain bulanan rm500 xsilap wak tuk dpt bonus dia nie.
 
Last edited:

evilgoodguy

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,306
Reaction score
38
Points
30
kena maintain bulanan rm500 xsilap wak tuk dpt bonus dia nie.
nak kena rajin ...nak kena cari downline yang sanggup labur rm20k...klau dlm sbulan dpt cari downline sebanyak 20 yang sanggup labur rm20k mmg laa dah balik modal....ni dia jual barang ngan jual sistem sekali laaa....sama cam lampu berger tu laaa
 

elite4096

Ejen CNI paling menggelabah , terdesak nak cari do
Joined
Apr 22, 2007
Messages
460
Reaction score
0
Points
10
modal RM20k tu besar sangat, pengsan 3 kali belum tentu orang yang MALAS nak cari downline bleh berjaya dapat income. Tapi kalau modal RM70 tu senang sangat nak dapat income... tu pun ramai yang pikir 3x sebab tak paham...

kalau rasa RM70 lagi senang, buat je... dan
kalau rasa berani sangat nak guna modal RM20k tu, buatlah... tapi kalau gagal takdak jaminan, sebab MALAS.
 
Sponsored Post
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
ryudox CariGold New Members 8
N CariGold New Members 3
E CariGold New Members 5
S CariGold New Members 10
forumercg CariGold New Members 5
Top
Log in Register