Hafizh Syahrin mohon cap dagang BO55KU

CG Sponsors




wan632

Active Member
Joined
Oct 29, 2011
Messages
2,487
Reaction score
86
Points
30
BOSSKU kena claim

Berdasarkan tajuk sekarang ada orang nak claim perkataan BOSSKU, yang setahu aku milik sabahan, siapa terror MYIPO, boleh bagi penjelasan tak apa yang boleh / tak boleh?

 
Last edited:
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,137
Reaction score
1,647
Points
206
Berdasarkan tajuk sekarang ada orang nak claim perkataan BOSSKU, yang setahu aku milik sabahan, siap terror MYIPO, boleh bagi penjelasan tak apa yang boleh / tak boleh?

biase la bang
cari kesempatan
mmg perkataan ni 1st keluar adalah player Mobile Legend yg asal dr Sabah
xingat nama die ape
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
area umah aku ada bukak"kedai kopi bossku"
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,369
Reaction score
1,583
Points
596
dah jadi trademark bossku

malu apa bossku

 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,280
Reaction score
1,261
Points
101
area umah aku ada bukak"kedai kopi bossku"
dia kene tuka ejaan lah jadi 'Bosskur' settle masalah.

jangan lepas ni ada org claim semua dibawah
Bosskur
Bosskurr
Boskurrr

atau pakai 1 S
Boskur
Boskurr
 

Pizzaro

Active Member
Joined
Dec 19, 2012
Messages
1,009
Reaction score
52
Points
40
perangai macam indon semua benda nak claim
 
Sponsored Post
Top
Log in Register