Hafizh Syahrin mohon cap dagang BO55KU

Recommended Brokers


wan632

Active Member
Joined
Oct 29, 2011
Messages
2,479
Reaction score
82
Points
30
BOSSKU kena claim

Berdasarkan tajuk sekarang ada orang nak claim perkataan BOSSKU, yang setahu aku milik sabahan, siapa terror MYIPO, boleh bagi penjelasan tak apa yang boleh / tak boleh?

 
Last edited:
Sponsored Post

akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
18,630
Reaction score
1,023
Points
196
Berdasarkan tajuk sekarang ada orang nak claim perkataan BOSSKU, yang setahu aku milik sabahan, siap terror MYIPO, boleh bagi penjelasan tak apa yang boleh / tak boleh?

biase la bang
cari kesempatan
mmg perkataan ni 1st keluar adalah player Mobile Legend yg asal dr Sabah
xingat nama die ape
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,868
Reaction score
71
Points
520
area umah aku ada bukak"kedai kopi bossku"
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,045
Reaction score
1,512
Points
596
dah jadi trademark bossku

malu apa bossku

 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,690
Reaction score
905
Points
71
area umah aku ada bukak"kedai kopi bossku"
dia kene tuka ejaan lah jadi 'Bosskur' settle masalah.

jangan lepas ni ada org claim semua dibawah
Bosskur
Bosskurr
Boskurrr

atau pakai 1 S
Boskur
Boskurr
 

Pizzaro

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2012
Messages
997
Reaction score
47
Points
30
perangai macam indon semua benda nak claim
 
Sponsored Post
Top
Log in Register