BTC USD 39,639.7 Gold USD 1,797.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Covid-19 HADIAH RM15.8 JUTA JIKA BOLEH BUKTIKAN VIRUS COVID-19 WUJUD!

Sponsored Post

InstaForexRebat

CG Hardcore Club
Joined
Nov 9, 2008
Messages
57,111
Reaction score
5,127
Points
721
What I find deeply disturbing is the lack of transparency on how dangerous the current COVID vaccines are. Healthy people could end up dead or permanently disabled at a rate that is “off the charts” compared with any other vaccine in our history. Look at the death report in our government’s official Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) summarized in the tweet below. This is the most deadly vaccine we’ve ever made by a long shot. That’s why they have to give you incentives to get vaccinated. They need to vaccinate everyone BEFORE people read this article or watch this video of Dr. Peter McCullough explaining clearly why the current COVID vaccines are unsafe and completely unnecessary for our children.

More

 

InstaForexRebat

CG Hardcore Club
Joined
Nov 9, 2008
Messages
57,111
Reaction score
5,127
Points
721

Vaccines won't work': US virologist breaks down COVID-19, how to curb spread​

 

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,160
Reaction score
126
Points
33
desperate gila puak ni ... perlumbaan Industry 4.0 untuk diberi pangkat kemuliaan dunia,

sampai rakyat sendiri sanggup dikorbankan supaya menjadi tikus makmal... efektif, padahal baru jer berapa bulan 😅


leftbehind-jpg.379628



 
Last edited:

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,160
Reaction score
126
Points
33
ending dia, negara sendiri akan tergadai apabila kena berterusan beli vaksin untuk mengubati berjuta2 rakyat yang menyebabkan variant viruses dan yang telah hancur sistem immuniti akibat serangan vaksin ...


rakyat menderita sakit setiap saat kerana kerajaan "buat keputusan SECARA SPEKULASI, BUKAN FAKTA SAINS DAN STATISTIK, TEKNOLOGI BARU, TAKDA HUMAN/ANIMAL TESTING, EMERGENCY USE ONLY etc.... RENDAHNYA TAHAP SECURITY NEGARA!!" Scientist dan perisik2 negara etc tido ker, senang jer negara kena hack? Dah macam level cerita komik budak2 untuk buat keputusan lockdown ekonomi negara etc sampai2 bertahun2... pastu tutup mulut semua orang.😅


sebenarnya mengkhianati negara, khianat rakyat dan agama sendiri... golongan pengkhianat yang menukarkan negara menjadi sistem pemerintahan komunis, untuk dikorkbankan manusia robot/transhuman, untuk TUBUH MANUSIA MENJADI HAKCIPTA/PATENT/PRODUK PHARMACEUTICAL COMPANIES .... itu nasib negara dan anak2/keturunan rakyat malaysia... bad parents!




Sistem pukau dajjal dah menguasai dunia... rakyat kena jual macam tu saja, segala usaha negara puluhan tahun lebur...

World War III bermula...


nak lawan/ubah fitrah (DNA) manusia? silakan... hebat sangat nak jadi Tuhan

bangsa YAKJUJ DAN MAKJUJ 😅

 
Last edited:

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Aug 2, 2007
Messages
12,968
Reaction score
1,909
Points
201
ending dia, negara sendiri akan tergadai apabila kena berterusan beli vaksin untuk mengubati berjuta2 rakyat yang menyebabkan variant viruses dan yang telah hancur sistem immuniti akibat serangan vaksin ...


rakyat menderita sakit setiap saat kerana kerajaan "buat keputusan SECARA SPEKULASI, BUKAN FAKTA SAINS DAN STATISTIK, TEKNOLOGI BARU, TAKDA HUMAN/ANIMAL TESTING, EMERGENCY USE ONLY etc.... RENDAHNYA TAHAP SECURITY NEGARA!!" Scientist dan perisik2 negara etc tido ker, senang jer negara kena hack? Dah macam level cerita komik budak2 untuk buat keputusan lockdown ekonomi negara etc sampai2 bertahun2... pastu tutup mulut semua orang.😅


sebenarnya mengkhianati negara, khianat rakyat dan agama sendiri... golongan pengkhianat yang menukarkan negara menjadi sistem pemerintahan komunis, untuk dikorkbankan manusia robot/transhuman, untuk TUBUH MANUSIA MENJADI HAKCIPTA/PATENT/PRODUK PHARMACEUTICAL COMPANIES .... itu nasib negara dan anak2/keturunan rakyat malaysia... bad parents!




Sistem pukau dajjal dah menguasai dunia... rakyat kena jual macam tu saja, segala usaha negara puluhan tahun lebur...

World War III bermula...


nak lawan/ubah fitrah (DNA) manusia? silakan... hebat sangat nak jadi Tuhan

bangsa YAKJUJ DAN MAKJUJ 😅

Mcm tu nooo......so xpyh vaksin la kn hehehe
 

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,160
Reaction score
126
Points
33
Mcm tu nooo......so xpyh vaksin la kn hehehe

exosomes jer pun ...tak payah, makan vitamin dan perubatan alternatif pun banyak 😅

(MINIT 3:24)






pergi ler cucuk vaksin, pastu kau dapat virus sebenar sampai cucu cicit 😅








 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register