BTC USD 47,715.4 Gold USD 1,755.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Hadiah kereta RM1 juta

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
JITRA: Usahawan, Dr Che Rozmey Che Din, 40, dijangka menamatkan zaman dudanya bulan depan selepas memilih seorang pelakon drama, Nurzuraifa Zulkifli, 19, atau Effa Kifli sebagai isteri.

Dr Che Rozmey yang juga Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM), berkata beliau akan menghadiahkan sebuah kereta mewah jenis Mercedes-Benz CLS 350 dianggarkan bernilai RM1 juta serta wang hantaran RM20,000 sebagai tanda perkahwinan yang akan diserahkan pada hari pernikahan mereka nanti.

Katanya, beliau bersama pasangannya itu dijangka melangsungkan pertunangan esok serta melangsungkan akad nikah dan majlis perkahwinan pada 5 Disember depan di Masjid Al-Mustakin, Jitra.

Effa yang berasal dari Pengkalan Chepa, Kelantan pernah menjadi pelakon tambahan beberapa drama bersiri termasuk Akademi Polis, Seharum Kasturi serta turut membintangi filem Bohsia terbitan Skop Production yang dijangka ditayangkan tidak lama lagi.


Macam biasa...aku tak tau sapa pelakon nie dan semua nama drma dan filem tu aku tak pe2rnah tengok...saja boh kat sini saja

:eek:
 
Sponsored Post

ejalmlk

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,529
Reaction score
43
Points
120
hahahahah aku pun tak kenal jugak siapa minah nieeee:)):)):))

:)cgrock
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Pelakon tu sedara arwah isteri beliau... then ikatan mereka di uruskan oleh famili mereka juga.. Kira keluarga la yg merancang...

Tp...
Best gak tu, dpt bini baru 19 thn... Dr tu dah 40 dah.... Nak buat camane beliau jutawan.... waaaaaaaaaaa jeles!!!!
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
22,728
Reaction score
2,701
Points
206
cun serius
ader pic kat metro smlm
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register