Hadiah hari lahir.

Recommended Brokers


syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,751
Reaction score
1,814
Points
141
kalau lelaki senang, bagi je apa benda, semua ok...

perempuan ni payah sikit nk fikir....
 
Sponsored Post

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,084
Reaction score
374
Points
81
Bagi jersi harimau malaya saiz XS. Suruh dia pakai
 

accessive

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2014
Messages
912
Reaction score
125
Points
23
Sejadah.

Bagi dua sejadah.
Senang nak solat berjamaah.

"Tapi saya belum kawen"

"Kalau gitu saya boleh jadi imam awak"
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,646
Reaction score
163
Points
33
Menarik juga.

Serius?

Pernah beli ke?

Leh tahan mahal.

RM150 - RM200.
aq tak pernah beli.....

shoppe ada yg murah bawah 50 ..25 pun ada
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,646
Reaction score
163
Points
33
bg tasbih kang ingat baru balik dari umrah...
 

Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
472
Reaction score
69
Points
20
Hadiah buku tt...buku2 motivasi atau buku2 agama ataupun novel2...tp klu jenis x suka membaca membazir lak
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,654
Reaction score
191
Points
73
ko bg quran..quran kecik tu..
dia xkan buang smpi bila2....
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,170
Reaction score
850
Points
161
ppuan senang jerk tt... perfume,cokelat,tudung..bla bla bla.... perghhh mcm2....

lelaki yg payah skit... kene spesifikasi n mahal... hehehe
 

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,037
Reaction score
273
Points
41
aku cup rimas dengan bd ni...nak2 bd bini aku...beli pun salah tak beli lagi salah...
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Dilema betol

Asal bagi jer... diorg cukup menghargai apa saja diberi...

Pompuan @ bini nie dah hari2 membebel tetiba nak buat baik tanpa bebelan sari dia rasa pelik... sebab tu dia tak tunjuk ekspresi :cool::cool::cool:
 

cak cibo

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2018
Messages
683
Reaction score
254
Points
41
Kawan2 je...bagi hadiah apa pun o.k..janji ikhlas..😁..

Teringat zaman kolej...Ada budak perempuan hadiah Kat Saya ulat gonggok yg saiz giant.

Haha.. happy gile...tapi awek tu Tak berapa kenal pun.

Tapi ulat gonggok saiz besar ni makan apa Saya Tak tau.

Zaman tu Tak Ada google 2 ...Sapa yg Tau dia makan apa?

Sudahnya..Saya lepas balik ke tepi belukar 😁


Dulu2 org suka hadiah ular plastic...bila buka..jerit..😁😁😁
 
Sponsored Post
Top
Log in Register