Hackers satu dunia dah start hack semua web...

CG Sponsors




zaifika

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2007
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
adoi...sakit hati giler...hacker dah hack aku punye laman web...giler btol...dan 2 kali dah...
padan muke la x letak security block...
aku guna JOOMLA punye line...
siot betul...
sesiape ade web...baik letak security kuat2 sikit...ini israel punye pasal la nie...
aku dengar diorng (hackers) nak hack semua web yg diorng rase boleh hack tanda mereka bantah kekejaman israel...ape salah aku plak...:mad:
 
Sponsored Post

PopIsDead

Active+ Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
4,857
Reaction score
478
Points
41
a'a ler..

camner nak wat tuh?
dia mintak ransom ker?

pop
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
adoi...sakit hati giler...hacker dah hack aku punye laman web...giler btol...dan 2 kali dah...
padan muke la x letak security block...
aku guna JOOMLA punye line...
siot betul...
sesiape ade web...baik letak security kuat2 sikit...ini israel punye pasal la nie...
aku dengar diorng (hackers) nak hack semua web yg diorng rase boleh hack tanda mereka bantah kekejaman israel...ape salah aku plak...:mad:
ni mesti kes tak update joomla. aku penah kena gak. org lain semua dah update script, aku dok pakai versi lama. lepas tu kena hack.

mostly ni depa hack auto je. depa search mana2 site yg pakai script version lama, yg ada hole. pastu depa hack la.
 

zaifika

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2007
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
ni mesti kes tak update joomla. aku penah kena gak. org lain semua dah update script, aku dok pakai versi lama. lepas tu kena hack.

mostly ni depa hack auto je. depa search mana2 site yg pakai script version lama, yg ada hole. pastu depa hack la.
cm tue ke??
patutla...
menyesal x update...
nasib baik web tu buat memain je...
tp sakit la jgak hati....:mad:
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
sepatutnya yang pakar nie perlu hack site government israel...
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
diorang hack secara rambang lah ni.
 

betik_busuk

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
592
Reaction score
12
Points
15
hohoho.. mass defacing.. dia dah access root la tu rasanya.. pastu sesapa yang host under hosting tu jadi mangsa..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register