BTC USD 37,634.8 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

habbzone lagi best dari habbo..(free 90k credit)

fierouz350

Fun Poster
Messages
289
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
***********paling penting game nie free**********

korang tentu penah main game habbo.com.my kan..tp susah sangat nak dapat creadit dia..so nie aq nak kenalkan kat korang website nie aq baru jumpa.. http://habbzone.sytes.net/ .game dia 100% habbo tp yang paling best start jer ko registar dia bagi ko 90k credit..aq dah main game nie 2 hari..dan aku dah pon create satu room untuk carigold member..

first ko kena registar kat website dia(registar macam habbo gak)
than ko choose room ko..pastu ko g kat bahagian room search carigold pastu ko leh ar masuk..pastu rerajin lah baca sticky..cepat registar aq tunng kat room tu tau..

ahh nie contoh screen shot carigold room

habbzone.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

fierouz350

Fun Poster
Messages
289
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
up sket meh ar join..member kat sini pon x ramai dalam 50 owang jer...orang msia pon 2 orang jer..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register