habbzone lagi best dari habbo..(free 90k credit)

CG Sponsors




fierouz350

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
***********paling penting game nie free**********

korang tentu penah main game habbo.com.my kan..tp susah sangat nak dapat creadit dia..so nie aq nak kenalkan kat korang website nie aq baru jumpa.. http://habbzone.sytes.net/ .game dia 100% habbo tp yang paling best start jer ko registar dia bagi ko 90k credit..aq dah main game nie 2 hari..dan aku dah pon create satu room untuk carigold member..

first ko kena registar kat website dia(registar macam habbo gak)
than ko choose room ko..pastu ko g kat bahagian room search carigold pastu ko leh ar masuk..pastu rerajin lah baca sticky..cepat registar aq tunng kat room tu tau..

ahh nie contoh screen shot carigold room

 
Last edited:
Sponsored Post

fierouz350

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
up sket meh ar join..member kat sini pon x ramai dalam 50 owang jer...orang msia pon 2 orang jer..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register