BTC USD 57,551.5 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell H20 Penjimatan Minyak Menggunakan Air

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
Salam semua...warga CG
Thread ni saya nak bantu ayah saya menjual Produk Penjimatan Minyak Menggunakan Air. Barang ni terhad kepada 7 unit.. dan penjualan dan pemasangan hanya di area Melaka..

H20 Penjimatan Minyak Menggunakan Air
1_432441822l.jpg
Di sini saya lampirkan gambar beberapa buah kereta yang telah berjaya dipasangkan.



1_518634244l.jpg
1_938729310l.jpg
1_290385220l.jpg

1_801053377l.jpg
1_105680677l.jpg
1_104207353l.jpg


Penjimatan minyak sehingga 30%-40%
Hanya 10 minit Pemasangan
Murah dan Berkesan

Hanya RM 250.00 siap pasang



Untuk mengetahui lebih lanjut anda boleh menghubungi:-

ABU BAKAR
0127825352
 
Last edited:
Sponsored Post

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
Jika ada pertanyaan.. sila kan... bertanya apa yang saya tahu, saya bantu...
Jika anda berkawasan jauh kami boleh poskan kepada anda... Tetapi pemasangan sendiri...la...

Senang, mudah n berkesan...Jimat sehingga 30%-40%


Kalau kancil macam naik motor jer bro...
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
kat melaka area mana ni? aku pun dok melaka
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
Saya duk Cheng...
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
confirm jadi ke?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
boleh tak kalu nak tgk kete2 yg dah siap dipasang dan testimoni skit?
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
aper yang jadi...nyer...

Mcm ni ini yg aku faham bile ayah aku citer kat aku...

Air ni digunakan utk membekalkan oksigen,.... Sebab minyak kereta ni tak 100% pembakaran... jd Oksigen ni yang membantu proses pembakaran ni... Air yg digunakan bukan sbrg air.. air yg byk oksigen,.. ayah saya suggest air DR Sukida...(lambang Chef Wan)..hehehe..

Pemasangan nyer dekat wayar Vakum...

Mmg Berkesan... Kereta kat umah 2-2 dah pasang.. Hmmm jika negotiate pasal harga leh bincang kat ayah saya yer... karang mandai2 plak..
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
Tu gambar2 dia.., kat atas..

Testimoni... aku tak percaya la testimmoni ni... sebab benda ni leh reka..

Saya leh letak nama saper.. buat ayat pun bleh heheh..

Nantikan kemunculan barang baru.,.. penjimatan Elektrik plak...Jika ada nanti saya akan post..
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
bro rega berapa yg sebetol nya ? aku nak try pasang gak ne tp aku kt kl. kalau pasang sendiri ada kena setting ape2 ke?:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register