Wanted Gym set (combo bench set)

CG Sponsors




Diablo kartel

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2008
Messages
506
Reaction score
2
Points
15
ade sesape nak letgo set gym (combo bench set) siap barbell and plate skali sila post disini.. x kisah le baru ke seken ke janji harge bepatutan..
 
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
aku pun tgh mencarik jugak neh...kalau ada info , share lah bro.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Nak buka gym ke
 

Diablo kartel

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2008
Messages
506
Reaction score
2
Points
15
x.. nak pakai sendirik.. boss ade ka.. kalo ade kasi deal la same kawan..
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
kawan tok memang ada complete set letak kat store aje... puas tok pujuk tapi dia tak jual pulak... ramai jugak yang tanya dan offer semua dia tolak.. katanya ada sentimental value... :D sowi just citer ajer..
 

Diablo kartel

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2008
Messages
506
Reaction score
2
Points
15
tolong la pujuk tok.. tolong la.. nanti cheq blanja cendol leman dawi:D:D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kawan tok memang ada complete set letak kat store aje... puas tok pujuk tapi dia tak jual pulak... ramai jugak yang tanya dan offer semua dia tolak.. katanya ada sentimental value... :D sowi just citer ajer..
Bini dia kasi kot...:D
 

Diablo kartel

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2008
Messages
506
Reaction score
2
Points
15
masih mencari.. masih mencari.. ade x sang gerangan CG yg nak jual
 
Sponsored Post
Top
Log in Register