BTC USD 41,266.0 Gold USD 1,839.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Guru Terkejut Murid Conteng Kertas Jawapan Peperiksaan

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,031
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,031
Reaction score
358
Points
46
Jangan salahkan anak murid... tengok diri kita betul tak mengajar budak tu... blame diri sendiri dulu... jgn suka blame org lain je... sampai bila nak rasa diri tu dah bagus...

Liga EPL pun pecat manager kalau team asyik kalah...bukan pecat pemain...
Sebab ada pemain is bigger than club kot bang...BOLEH BANKRUP kalo terminate nnti...:D
 
Sponsored Post

BandarSriSendayan

Fun Poster
Messages
821
Joined
Mar 14, 2021
Messages
821
Reaction score
257
Points
31
Jangan salahkan anak murid... tengok diri kita betul tak mengajar budak tu... blame diri sendiri dulu... jgn suka blame org lain je... sampai bila nak rasa diri tu dah bagus...

Liga EPL pun pecat manager kalau team asyik kalah...bukan pecat pemain...

Bersangka baik. Mungkin guru muda baru posting. Patutnya guru yang senior tu guide la junior supaya tak post ngarut camni.
Anak saya pun saya bgtahu nak post apa2 post pasal bola atau movies je. Jgn benda personal atau berkaitan keluarga atau kawan2.
 

abah5851

Active+ Member
Messages
2,808
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,808
Reaction score
253
Points
51
Sebab ada pemain is bigger than club kot bang...BOLEH BANKRUP kalo terminate nnti...:D
bukan tu.. apa2 pun sebab tak pandai mengurus.. sebagai pengurus kena pandai mengurus.. itu scope kerja ko... ko tak berjaya, boleh letak jawatan... :)
 

qi_telcommunication

Active Member
Messages
1,749
Joined
Mar 16, 2013
Messages
1,749
Reaction score
186
Points
43
Klu oe
Jangan salahkan anak murid... tengok diri kita betul tak mengajar budak tu... blame diri sendiri dulu... jgn suka blame org lain je... sampai bila nak rasa diri tu dah bagus...

Liga EPL pun pecat manager kalau team asyik kalah...bukan pecat pemain...
Cat pmain jenuh nak cari ganti tn, bkn stp waktu blh keluar masuk mcm manager
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,031
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,031
Reaction score
358
Points
46
bukan tu.. apa2 pun sebab tak pandai mengurus.. sebagai pengurus kena pandai mengurus.. itu scope kerja ko... ko tak berjaya, boleh letak jawatan... :)
Hoho..Kat obersea nak letak jawatan sebab failure boleh nampak juga bos...

Kat mesia nie sampai kena rehat baru boleh pencet ilat nanti...

p/s: Susah Nak berhenti bila rasa terlalu bagus atau tak bagus...semoga saya dan bos dibuka pintu hati utk dipermudahkan urusan...
 

playermmc

Active+ Member
Messages
2,772
Joined
Sep 23, 2009
Messages
2,772
Reaction score
32
Points
40
zaman dulu pun dah ada cuma tak di war-warkan dekat tiktok dan sebagainya
 

g-man

Super Active Member
gem
Messages
6,688
Joined
Jan 16, 2011
Messages
6,688
Reaction score
1,069
Points
151
Jiwa kacau budak ni
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,740
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
27,740
Reaction score
205
Points
128
benda ni tak kelakar ye. banyak dah viral murid jawab benda2 yang tak sepatutnye dalam kertas exam.
tak kelakar. kalaulah anak aku, aku nampak dia tulis mcm tu mmg aku tonyoh muka dia kat kertas jawapan tu.

nak tunjuk bo.do pun biar berpada. adab takde.
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,740
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
27,740
Reaction score
205
Points
128
Siap ade mana2 rancak tu.. siut btul bdk tu.. haha
napa tah aku memyampah rant "rancak berdosa" tu .. kat tiktok ke.. kat FB ke.. kat mana mana la.
rasa menyampah betul. mcm budak rempit yg tak berwawasan
 

Fabs Gunns

Super Active Member
Messages
6,477
Joined
Feb 7, 2011
Messages
6,477
Reaction score
71
Points
70
benda ni tak kelakar ye. banyak dah viral murid jawab benda2 yang tak sepatutnye dalam kertas exam.
tak kelakar. kalaulah anak aku, aku nampak dia tulis mcm tu mmg aku tonyoh muka dia kat kertas jawapan tu.

nak tunjuk bo.do pun biar berpada. adab takde.
ini semua folo trend kali
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register