BTC USD 40,780.8 Gold USD 1,838.65
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Guru Terkejut Murid Conteng Kertas Jawapan Peperiksaan

Sponsored Post

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,031
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,031
Reaction score
358
Points
46
contra generasi sebelum lagi, CS generasi kedepan sikit... hihi...
Main contra tak payah pegi cc smpai xmakan kat kantin sekolah. Pegi umah jiran jek nompang main lepas tgk gaban 🙏🏼😅
 

Hou-Ou

Active Member
Messages
1,177
Joined
Jun 13, 2021
Messages
1,177
Reaction score
438
Points
51
kesian kat budak budak ni

kena buat sesuatu

jangan kata biarkan, budak kelas belakang dsbnya

budak2 ni semua berhak dapat pendidikan yg sempurna

masalah ni besar

kena tangani dgn bijaksana

untung ada guru2 yg berfikir!
 

maxpda

Super Active Member
gem
Messages
8,844
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,844
Reaction score
546
Points
121
Kesian budak ni... Lagi 20tahun mesti menyesal.... Jadi ibu bapa dan guru cubalah selamatkan budak ni... Ni masih xfaham kesan akan datang..
 

BandarSriSendayan

Fun Poster
Messages
821
Joined
Mar 14, 2021
Messages
821
Reaction score
257
Points
31
Betul...yg macam ni perlu share....betapa kronik ni pelajar sekarang.....KPM pula manjakan pelajar...itu tak boleh..ini tak boleh..semata mata takutkan parents......parents pula bila anak tak padai yg depa tau sergah cikgu.....katanya tanggungjawab cikgu bagi anak dia pandai.....semua nak ambil mudah....KPM melalu PPD terus menekan cikgu....umpama mereka adalah Abg Besar yg pantau guru guru....

Bukan kpm manjakan pelajar. Jika kpm tegas, bnyk NGO tunjuk belang nanti. Di lema jadi cikgu zaman sekarang.
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,031
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,031
Reaction score
358
Points
46
Bukan kpm manjakan pelajar. Jika kpm tegas, bnyk NGO tunjuk belang nanti. Di lema jadi cikgu zaman sekarang.
Depa nak perhatian juga bos. Biasa yg bg perhatian mesin mcm youtube jek. Video lambung kucing dpt 100k view dlm masa 1hari. Bila balik rumah buka tudung saji nampak nasi bgkus jek…

itu yg penting gomol2 anak kat rumah. Tau penting gomol bini bini ku gengster tp jgn anak2 terbiar jek.

Cikgu nak gomol2 nnti kena saman susah.. Last2 cikgu pon fedup juga.

p/s - jangan hanya slogan jek kluarga malaysia. Keluarga sakinah tue yg penting di rumah bila kerja dari rumah nie - suara anak netizen
 

Maestro

Active+ Member
Messages
3,966
Joined
Nov 11, 2009
Messages
3,966
Reaction score
931
Points
81
cikgu pun attention whore ke...
 

abah5851

Active+ Member
Messages
2,808
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,808
Reaction score
253
Points
51
Jangan salahkan anak murid... tengok diri kita betul tak mengajar budak tu... blame diri sendiri dulu... jgn suka blame org lain je... sampai bila nak rasa diri tu dah bagus...

Liga EPL pun pecat manager kalau team asyik kalah...bukan pecat pemain...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register