BTC USD 57,032.4 Gold USD 1,772.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Guru diikat kaki, tangan disamun RM70,000

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,786
Top Poster #5
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,786
Reaction score
22,055
Points
1,671
Make sense barang camera je dah puluh2 k tu

"Kumpulan lelaki itu melarikan pelbagai barangan antaranya kamera, lensa dan pelbagai aksesori kamera milik kakak ipar mangsa yang bekerja sebagai jurufoto di Singapura.

 
Sponsored Post

yussv

Active+ Member
Messages
4,208
Paid Membership
Top Poster #4
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,208
Reaction score
655
Points
81
Make sense barang camera je dah puluh2 k tu

"Kumpulan lelaki itu melarikan pelbagai barangan antaranya kamera, lensa dan pelbagai aksesori kamera milik kakak ipar mangsa yang bekerja sebagai jurufoto di Singapura.

Ohh. Igt brg kemas dgn cash je
 

isteri_aku

Active Member
Messages
2,177
Joined
Feb 5, 2012
Messages
2,177
Reaction score
67
Points
40
Nasib cikgu tak dipapekan. Sorang je tu
Tengah pakai bedak sejuk kowtt....kat mata pulak ada timon. So sedikit sebanyak dapat menidakkan niat perompak yg tengah mengejar masa
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register