Guna wang ibu, pelajar rugi RM86,270 ditipu rakan, skim labur emas tidak wujud

CG Sponsors




wan10

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2014
Messages
309
Reaction score
4
Points
25
Zaman sekarang lagi kuat ujian
Kalau tak pandai tepis
Gini la jadi nya
Kesian

tapi pelik betul setiap generasi/zaman mesti ada punya kes macam ni. target dia orang melayu mindset nak cepat kaya . haw haw haw

orang lama + tua yang cari makan dengan titik peluh hanya scam orang pulak duk canang2 financial freedom.. haw haw haw

root cause dia dari family masing2 sebenarnya, nak instant kaya macam maggi haw haw haw. yang pelik kaum kita haw haw haw

kalau instafamous berkumpul buat group awareness banteras scammer rasa ramai yg akan alert.. ni tunjuk life diorang yg sgt2 boring. haw haw haw
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register