Guna Software Ghost utk backup winXP

CG Sponsors




nagagila

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
549
Reaction score
23
Points
15
Ada sesiapa pernah guna Software ghost utk backup winXP.
aku ada terbaca kat sini. FORUM JOMHEBOH. aku ingat nak cuba, kalau ada sesiapa yg dah mencuba boleh kongsi kat sini... :D
 
Sponsored Post

fnd75

Active Member
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
Ada sesiapa pernah guna Software ghost utk backup winXP.
aku ada terbaca kat sini. FORUM JOMHEBOH. aku ingat nak cuba, kalau ada sesiapa yg dah mencuba boleh kongsi kat sini... :D
Ghost ni mmg bagus utk buat backup :) & restore os.

Kat tpt aku ni diorang guna ghost utk copy xp kat pc2 baru so tak perlu install & tunggu sampai setel. mmg senang le ade menda ni.

warning - jgn guna ghost utk klon xp/vista ori :D melainkan ade lesen utk organisasi.
 

nagagila

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
549
Reaction score
23
Points
15
macam mana nak buat benda tu.. aku pernah cuba tapi tak menjadi laa bro...:((
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
software pun ada hantu...tak takut ker..
 

nagagila

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
549
Reaction score
23
Points
15
aku pernah tanya kat kedai.. dia ckp tak tahu.. padahal aku tengok dia buat... hampeh betul laaa apek tu.. :((
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,876
Reaction score
157
Points
83
gune DriveImage XML la pree pun pree pastu mudah la nak buat, same je fungsinye cam norton ghost....nak upgrade hdd senang, klu ade pape kene virus ke malware ke leh restore balik hehe
 

bedul

Active Member
Joined
Nov 7, 2008
Messages
1,525
Reaction score
21
Points
25
pakai ner8 lagi mudah buat backup drive...boot cd pun boleh buat pakai nero8....:)cgrock
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
aku lupa plak ape software yg abah aku guna,
senang n kejap jerk nk restore..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register