To Sell Guna Petrol RON 95 Tetapi Bagaikan Guna RON 97!!

CG Sponsors




AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,629
Reaction score
258
Points
91






AMAT MENAKJUBKAN ...


Kini anda boleh terus menggunakan RON 95 di mana kemampuannya sama dengan RON 97 setelah anda menggunakan VCA POWER ENGINE BOOSTER. Anda akan dapat menjimatkan RM0.25/liter.

Buatan malaysia dan berasaskan kelapa sawit serta mendapat anugerah GOLD MEDAL GENE'VE AWARD

MUDAH DIGUNAKAN

1. masukkan Power booster drop ke dalam tank
2. penuhkan tangki
3. anda akan terasa pembezaannya
4. anda akan mula berjimat dan menjanakan wang anda.

1 STICK - 50 LITER
1/2 STICK - 25 LITER
1/5 STICK - 10 LITER
1/10 STICK - 5 LITER

FAEDAH

1. Meningkatkan kuasa 20 hingga 25%
2. membersihkan enjin, piston dan Plug
3. Mengurangkan asap dan carbon
4. memanjangkan jangkahayat
5. enjin lebih lancar
6. enjin akan senang dihidupkan
7. mengurangkan kos penyelenggaraan kenderaan

VCA POWER ENGINE BOOSTER sudah terbukti serta tiada kesan-sampingan pada kenderaan anda. Bila lagi anda ingin mencubanya?

HARGA SEKOTAK (10 STICK) RM 70.00 TIDAK TERMASUK POS

SILA HUBUNGI 019-5624521 UNTUK TEMPAHAN ANDA
 
Last edited:
Sponsored Post

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,632
Reaction score
47
Points
30
bleh gne tok nouvo 135 lc aku x? kalo campur ngan ron97 plak ape jd?
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,448
Reaction score
81
Points
80
kau betul ke bro? minyak ni sebenarnya apa fungsi? penjimat ke buat lagi power?
 

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,632
Reaction score
47
Points
30
macam leceh je nak kene potong2 dlu.. pastu packing die x nampak menarik pun.. bleh bg sample 1/10 dlu x bro?
 

PainKiller

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2008
Messages
7,913
Reaction score
41
Points
70
TT..Factory kat mana ni?
Ada kelulusan SIRIM ke?
Ada testimonia ke?:D:-?:D
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,448
Reaction score
81
Points
80
aku cuba masuk dalam gelas pastu letak minyak dalam gelas tu menda ni terus cair ker brO? kang masuk motor kang tak pasal2 jem enjin aku tersumbat menda alah ni..da satu hal la pulak aku nak gi oberhol..
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,448
Reaction score
81
Points
80
tt, kau ni nak meniaga ke tak nak? aku nak beli nih..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register