Guna Broadband buka akaun DEMO Insta...

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20963
USD / JPY
104.103
GBP / USD
1.36983
USD / CHF
0.88923
USD / CAD
1.27825
EUR / JPY
125.926
AUD / USD
0.76821

CG Sponsors




nasrullah07

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2008
Messages
763
Reaction score
16
Points
15
SALAM semua trader Sape2 leh jelaskan nape guna broadband buka Akaun DEMO kat insta masih x bole register...
 
Sponsored Post

puterasizuka

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2008
Messages
482
Reaction score
1
Points
15
aku piun bukak akaun demo kat insta kalau through platform dah xleh...
aku guna BB celcom.. ko gune BB ape
 

nasrullah07

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2008
Messages
763
Reaction score
16
Points
15
sama BB celcom gak... aku dah komplen dah lama.. masih xde tindakkan
 

nasrullah07

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2008
Messages
763
Reaction score
16
Points
15
Sama tapi x serupa..

Link tu pun akan forward ke site instaforex.com kalau nk buka akaun samada demo ataupun real.

Bro guna BB apa?? saya guna BB Celcom OK jer...:D
ke nak kena donlod lg platform kat web yg bro link ni...kat web insta x sm ker....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register