BTC USD 23,735.1 Gold USD 1,791.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

GROWRICH INTERNATIONAL SDN. BHD. (1152211-M ) - www.growrichacademy.com

samuraix

Fun Poster
Messages
684
Joined
May 9, 2010
Messages
684
Reaction score
0
Points
15
YANG DINANTI-NANTIKAN TELAH TIBA!!!

Growrich Academy (GRADE) melalui Growrich International Sdn Bhd buat pertama kali di Malaysia seumpamanya membawakan sebuah program Pendidikan Kewangan berkonsepkan Hybrid Online

Pelajar yang berdaftar bukan sahaja bakal didedahkan dengan pelbagai ilmu berkenaan pengurusan kewangan melalui pelbagai platform online dan offline malahan ahli juga boleh menjana pendapatan aktif dan pasif dengan menggunakan sistem affiliate yang turut bakal disertakan.


Matlamat-e1438231779910.jpg



produk.jpg

TERMA & SYARAT

Sila baca terma dan syarat ini terlebih dahulu sebelum anda menyertai kami. Terma dan syarat ini akan berubah mengikut keadaan masa ke semasa.

Terma dan Syarat Penyertaan.
1. Program ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat.
2.Yuran Pendaftaran adalah RM50 sahaja.
3. Dengan menggunakan Perkhidmatan, anda mewakili dan menjamin bahawa (a) semua maklumat pendaftaran yang anda kemukakan itu tepat dan boleh dipercayai. (b) anda akan mengekalkan ketepatan maklumat (termasuk alamat e-mail), (c) penggunaan Perkhidamtan ini anda tidak sesekali melanggar sebarang undang-undang atau peraturan.

Tidak Dibenarkan!!!
Melakukan “SPAM” berunsur email atau post forum yang tiada kebenaran daripada pemiliknya dan jika pihak kami dapat mengesan ataupun menerima aduan mengenai anda, kami akan menutup akaun anda serta merta tanpa sebarang notis/pemberitahuan.


Jika anda telah memahami terma dan syarat-syarat di atas, anda layak untuk mendaftar.

Bagaimanakah cara untuk mendaftar?
Langkah 1: Klik SINI untuk pendaftaran.
Langkah 2: Sila isikan borang yang disediakan & klik “Register Now!”
Langkah 3: Sila semak email anda untuk info pendaftaran username & password
Langkah 4: Login ke akaun anda dan [email protected] edu-PACK anda untuk mengaktifkan akaun
Langkah 5: Setelah menerima edu-PACK, sila aktifkan akaun untuk mendapatkan akses penuh MAP’s Sistem.

Hubungi : AREMI RUSLI 0164022129 untuk maklumat lanjut!:)cgrock
 
Sponsored Post

rezeki2014

Active Member
Messages
1,028
Joined
Jan 30, 2014
Messages
1,028
Reaction score
5
Points
25
camne nak menjana income kalau join?
yuran rm50 seumur hidup ke
boleh bagi marketing plan bonus...
 

samuraix

Fun Poster
Messages
684
Joined
May 9, 2010
Messages
684
Reaction score
0
Points
15
camne nak menjana income kalau join?
yuran rm50 seumur hidup ke
boleh bagi marketing plan bonus...

GRA ni, Kita menjadi ahli akademi mereka. dengan yuran sekali seumur hidup RM 50 sekali byr tu sahaja kita akan dpt edu pack (mcm kad insurans/bank) yang ada no ahli kita.

Macam pic ni ha.

photo.php


Dengan menjadi ahli, kita layak pergi ke mana-mana kursus anjuran Groe Rich Academy PERCUMA. Lagi best, bila member nak jadi ahli akademi sama, kita akan dapat RM 12 bagi seorang rakan kita yang aktif. 3 level semua.Rakan kedua ajak member, kita dapat RM 5.00. kemudian level 3 kita akan dapat RM 8.00.

Wow!!!

PM/Whatsapp saya untuk detail lanjut : 0164022129

Register dulu di sini >> www.growrichacademy.com/mohdarmi

Pastikan penaja anda Mohd Armi

:)cgrock:)cgrock
 

samuraix

Fun Poster
Messages
684
Joined
May 9, 2010
Messages
684
Reaction score
0
Points
15
GRA ni, Kita menjadi ahli akademi mereka. dengan yuran sekali seumur hidup RM 50 sekali byr tu sahaja kita akan dpt edu pack (mcm kad insurans/bank) yang ada no ahli kita.

Macam pic ni ha.

photo.php


Dengan menjadi ahli, kita layak pergi ke mana-mana kursus anjuran Groe Rich Academy PERCUMA. Lagi best, bila member nak jadi ahli akademi sama, kita akan dapat RM 12 bagi seorang rakan kita yang aktif. 3 level semua.Rakan kedua ajak member, kita dapat RM 5.00. kemudian level 3 kita akan dapat RM 8.00.

Wow!!!

PM/Whatsapp saya untuk detail lanjut : 0164022129

Register dulu di sini >> www.growrichacademy.com/mohdarmi

Pastikan penaja anda Mohd Armi

:)cgrock:)cgrock


Tak timbul pic plak. Klik sini untuk lihat pic KAD Ahli > EduPack
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register