To Sell GREENLEAF Anti Serangga Can Kill PEPiJAT/LiPAS/ANAi2/KuTu :- SET PAKEJ JIMAT KOMBO 50

CG Sponsors




alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531



:)cgrockGreenLeaf INSECT REPELLENT MEMANG MUJARAB!!:)paid







*Info : 1 Mac 2016 saya pihak kami telah upgrade & rebranding spray KCK menjadi GreenLeaf Insect Repellent yang diperkuatkan lagi untuk membunuh pepijat,hama,kutu dan anai-anai di rumah tanpa mengeluarkan kos upah pest control lagi.

*Tiada lagi bau serai wangi,kini diperbaharui dengan bau lemon dan campuran limau kasturi.

*tidak berbau busuk
tidak berminyak
tidak beracun

100% organik untuk manusia tapi beracun untuk serangga dgn sekali semburan.

*Asasnya tetap sama iaitu membunuh serangga spt lipas,semut dalam rumah mahupun dalam kereta tanpa bau yg busuk dan selamat digunakan.Cuma Produk GreenLeaf sudah upgrade khas untuk membunuh pijat,hama,kutu & anai-anai dengan penggunaan yg minimum & jimat.




GreenLeaf Insect Repellent
Spray Anti Serangga produk nabati (tidak beracun) berkesan menghapuskan sarang-sarang serangga lipas,anai-anai,semut,pepijat,lalat yg berkeliaran di rumah anda.
Ia juga sejenis pembersih,pembasmi kuman dan penghilang bau yg amat sesuai digunakan.
Sudah banyak digunakan di hotel-hotel,restoran,klinik dll.

hanya spray di kawasan yg banyak serangga dan kotor.

PASTIKAN GONCANG SEBELUM GUNA

SEBOTOL 500ML = RM26 sekali poslaju semenanjung

REFILL 1 LITER = RM35 Sekali poslaju semenanjung


UNTUK POS SABAH/SARAWAK
500ML = RM30 TOTAL
REFILL 1 LITER = RM42 TOTAL


PROMOSI TERBARU STARTING BULAN MEI 2018 - PAKEJ JIMAT KOMBO50 (1 set refill & spray) = RM50 Sekali poslaju semenanjung (SEMENTARA STOK MASIH ADA)










boleh bank in ke



162384730846 - ebby sabillullah

atau



7003299457 - Ebby sabillullah.


roger 019-6479304

















baru2 ni pergi camping di taman negara endau rompin,sana musim hujan mmg byk pacat,saja je test spray ni bila ade member yg kene gigit pacat kt kaki,selepas spray,pacat tu yg tgh sedap menghisap darah trus jatuh ke lantai pastu mcm menggelupur,akhirnya beliau tewas juga sob3

ketupatFX said:
dah beli semalam..

abis mati lipas2 kat opis..

up barang baik..

laku betui ehhh..asik abis stock je :)cgrock:)cgrock:)cgrock

ilham..06 said:
Dah beli smlm cod kat menara tnb

Dah try ok semut semua dah mati

Esok mulakan ops cantas semut and the gang

mr_compiler said:
Brg dah lama sampai...baru ari ni guna.
Mmg power beb!!!
Sekali zappp...kojol abis semut gatal kat dapor.
Tq tt produk mmg best.
dxazz said:
Aku da test kat cicak malam td..
Aku hangin,balik keje dia boleh berkokok time aku nak buka gate..
Apa lg,terlintas la nak buat eksperimen kat cicak tu..
Skali aku spray,cicak tu mcm x tentu hala..then jatuh ke lantai..
Yg pasti,cecair tu x boleh bunuh cicak..cicak tu kojol sbb aku pijak sebenarnya..:D:D
Ada la belas² ekor aku pijak cicak mlm td..
ArePiz said:
tt barang da sampai..aku da test letak gula atas meja pastu aku sembur kt kaki meja..terbukti semut xberani nak datang..hehe:)

aec994 said:
Tiada lagi kelihatan semut berkeliaran dirumah.. antara produk yang paling berkesan utk menghalau semot.

Bebudak makan makanan ringan kalo ada sisa jatuh atas lantai pun semut dah xmai. dulu merata2 ada semut. atas tilam pun ada.

so far dalam 2-3 minggu ni rumah aku bebas semot. alhamdulillah.
diodzener said:
Tuan.. barang dah sampai minggu lepas.. tq.. dah try sembur pada lipas..mmg kejap je.. terus lipas kojol..
amirule said:
salam bro aku dh try spray ni..
mmg 120% menjadi. semut n serangga perosak dh x dtg dh.. deme g pindah cari umah yg x pkai spray ni lak...hihih..

pkai pun x byk .. ckit jer..blh tahan bertahun..

ty bro.. nnti klu ada org nak aku oder lagi.. hihi
danaumas said:
torbaeks, dh cuba bermacam2 jenis. SANGAT PUAS HATI, MEMANG BERKESAN SANGAT-SANGAT. TQ BRO!!!
ely_evo said:
Tuan ni aku tambah cikit testimoni sempena bulan Ramadhan ni...

Kes pertama
Aku sembur hampir suku dalam kereta (tempat aircond, bawah kerusi, karpet dan tempat barang) esoknya banyak anak2 lipas mati kat karpet yg heran x jumpe lg mak lipas ntah2 dah cabut lari kot (x sempat ambik gmbar kena cuci cepat2 sebab ada baby)

Kes kedua
Sekarang ni walaupun letak air manis dekat cabinet tp semut tak naik. N aku dah lame x nampak semut kat rumah aku... lepas aku spray kat kaki table, keliling kabinet dapur dan keliling dinding aku spray kat tiles (rumah apartment jer)semut pun tak nmpk .. Really rindu dengan semut..

Untuk kes2 lain nnt aku bg lagi.. hahaha.. belum try benda lain lagi...

najibzkl said:
sori bos lambat bg testi...

cod dgn tt kat dataran maybank aritu..
balik uma sembur kat dapur, toilet, ruang tamu, bilik tido..
abes semut semua hilang ntah pergi mane...
ade intai2 jgk cari sana sini tapi x jumpa..
rase rindu pulak nk tgk semut kat uma aku..
hahahaaaa... :)cgrock :)paid
[/CENTER]

m.fadli said:
tlg up post TT.
barang mmg terbaik.
semut lipas pijat semua melungkup..

ocean gurl80 said:
testimoni jujur dr aku,,,tanpa kominsyen dr TT,,huhu

spray ni antara spray yg plg best aku pnh guna..semut mati or apa apa mati tu mmg normal..tp yg paling penting..lepas spray,,tmpt yg spray tu,,semut tkkan dtg dah..tu yg penting,..

kalau guna ridsect contohnya, lepas spray, semut akan dtg blk or akan berjogging kt area sana selepas tu..tapi dgn spray ni,,semua nk dtg blk mmg tkde

umh aku bebas semua, bebas lipas sekarang

confirm akan order lg..sebab member dah banyak pinjam nk test kt umh diaorg lak..hahah



:)cgrock:)cgrock:)cgrock

bourne said:
Baru je balik cod ngan tt. Order 3 botol trus buat stok pakai sendiri. Memang terbaik produk ni
ciksnow said:
selamat buat roadblock. utk ptama kalinye smlm da xde lintas lansung oleh cik lipas haha
bohairi said:
lipas jarang nampak tapi ade jugak sesekali dia melintas

setiap laluan masuk ke rumah dah di sembur alhamdulillah hilang semut2 di rumah
tomie said:
SPRAY dah sampai petang tadi dgn jayanya... :)paid

Test terus...sembur pada berpuluh lalat atas karpet bucuk ..
dua-tiga kali spray ke arah mereka....terus depa bersurai..x mai dah.. :)) :)cgrock
tomie said:
spray alonso ni...tak bucuk...wangi je...bau serai wangi :D
lani semut jarang nampak dah.
anai2 pun dah nyorok mana ntah...
lipas pun..ntah mana pergi..
lani tak tau nak tembak apa dah.. :))
nik1412; said:
dah testing. mampuh keras pijat :))


:)cgrock


eLLYaNa said:
Aku da semburkan pd port semut selasa malam.
Dah xde lagi semut halus2 kecik2 bau busuk tu naik meja makan aku.
Yg peliknya meja makan je dia lepak tpt lain xde.
Walhal aku selalu lap meja lepas makan.
Sekarang dgn amannya aku letak kek indulgence dan air atas meja.
Da xde semut lalu lalang lagi.
(Selalu pun semut lalu lalang je x hurung mknn tp aku yg rimas tgk haha)

sena21 said:
Salam boss. Saya yg baru cod dgn bos mlm td kat depan tesco ampang. Dh test. Balik terus test sembur dkt sofa, pepijat mati on the spot. Memang berkesan, tauke alonso pun hensem, mmg melecak2!

bartt said:
Barang dah sampai bro. Memang berkesan. Arwah lipas lipas yang bermaharajalela dalam kete.

oilfilter99 said:
Pernah beli produk ni ngan tt..mmg terbaik la..
Sebelum ni kat dapur,ruang tamu byk sgt semut..lepas sembur benda ni
terus x de semut..lipas pun habis mati..

smallgiant said:
-dah beli
-dah pakai
-berkesan,semut hilang n yg penting lipas tiba2 mati jer.....
-thanks tt berkongsi produk yg baik nie.
pokyo; said:
Up sikit utk produk baik;
November lepas teman bawak balik sebotol ke kg (beli dgn orang lain) – spray semut2 yg banyak di lantai dapur & bhg luar.
CNY baru ni balik lagi, terkejut psl rumah mak teman dah bebas semut, yang tinggal hanya kerengga di pokok pelam tapi itu pun terus pupus dikerjakan anak teman dgn spray ni. Recommended!

:)cgrock

cre8tive said:
aku dah beli dr alonso..nak komen 3 patah perkataan jer..GST..Geng, Semut Takde!!!

:)paid:)paid


Biofuel said:
baru aku teringat, dulu sbnrnya aku pernah COD dgn TT beli cheesy wedges. patutlah haritu aku COD spray ni, muka mcm kenal. HAHA! TT, kita COD dekat Menara Axiata haritu. TT dtg dgn awek, tak taula tu awek ke bini. HEHE!

waktu memula pakai nampak mcm berkesan, tapi lepas semalam bukan je semut, bapak mak semut semua keluar makin BANYAK! aku punya la hangin, ingatkan semut rumah aku tak lut dgn spray ni. tapi taknak complain dkt TT lagi. aku try lagi dgn spray 1 rumah sekali lagi tunggang langgang aku kerja kan.

Habis 3/4 botol aku pakai, sampai ke harini sekor semut pun aku tak nampak dekat rumah aku. WAHAHAHAHAH! punya power spray ni. model ciput hasilnya lumayan. dah recommend dekat mak mertua suh terminate contract pest control yg beratus sebulan, pakai spray yg berapa puluh hengget ni aman dunia.

sekian testi dari saya.


P/S: ini bukan iklan berbayar. TQ!


ezzy said:
Mmg mujarab la spray ni..
Sembur tempat semut sampai Skang dah xde.
Mlm td sembur blkg almari dgn kabinet, pagi ni lipas banyak yg dah kiok..:)cgrock

metallizer said:
B U M P untuk tt. .
Lipas dah susah nak jumpa kat rumah . .

fahmiazlan said:
apa yang sy boleh katakan..memang berkesan,
cod dgn bro dgn bandar tun razak,
balik mulakan operasi dalam bilik hilangkn pijat.
sekarang tak makin kurang...dan mcm dah tak ada..
mula2 mmg kena selalu spray..
thanks bro..nnti nk repeat order.

PIJAT PUN DAH HILANG!
CL's said:
dah guna sebulan lebih baru nak buat testimoni....
mmg power kick spray nie...
skrg umah aku mmg bebas terus dari semut2....
even umah mertua aku kat kg pon aku sembur....
biasa kalau bilik aku kat umah mertua penuh semut sbb dia masuk dr surau tepi bilik tu...
tapi lepas adik ipar aku sembur mmg sampai skrg hilang jejak...
mcm tu jugak kat sinki dapur tempat buang sisa makanan....
mmg terus takde semut....
memang terbaik la kick spray nie...
nnt nak oder satu lagi..



Antara testimoni spray Alonso








:)cgrock:)paid:)cgrock


 
Last edited:
Sponsored Post

mbpuser

Active+ Member
Joined
Sep 10, 2012
Messages
3,809
Reaction score
1
Points
25
Apa kandungan nyer tuan?
Menarik sebab x beracun
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
Apa kandungan nyer tuan?
Menarik sebab x beracun
saya ni pengguna je asalnya
tp bile try byk serangga2 degil ni mati:D
trus try nk jual kt CG plak
kawan2 opis dah ramai beli dgn saya
mmg tak beracun

kandungannya ialah permethrin derivative,isothiazolinone-compound

:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,685
Reaction score
941
Points
161
produk baru pulop....terbaikk abam lejen ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register