(Games) Grafik Pc

CG Sponsors




kuhebat

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
3,103
Reaction score
35
Points
30
Mne bgs utk beli Grafik Card


Nvidia atau Ati
 
Sponsored Post

XTigy

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2009
Messages
465
Reaction score
51
Points
20
kau pakai motherboard ape.kalau motherboard support sli kau beli nvidia kalau motherboard kau support crossfire kau beli ati.kalau motherboard kau support sli ngan crossfire aku cadangkan ambnik ati.sekarang nvidia dah bankrap
 

XTigy

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2009
Messages
465
Reaction score
51
Points
20
maksud aku nvidia dah bankrap sbb grafik card diorang dah x laku
 

Bombastic

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
866
Reaction score
47
Points
20
errkk...graphic card yg paling latest gile2....

NVIDIA GeForce GTX 275 ...

asl plak ati....gaming pon kalo nk latest nye diorang akan amik gtx 275...
 
Last edited:

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
Skang ATI paling top dengan ATI5970 - RM2k++
Nvidia paling laju - GTX295 - RM19++

Nvidia nak melingkup dah... cara yang selalu dibuat, model sama, tapi duk tukar nama je... bo.do...
 

mrkema

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2009
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
ATI la, ATI dah up HD5xxx series, advance dr gtx 295
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
ni ape tetibe hijack nie...

aku baru je beli ati radeon 4670 1gb ddr3.. hrga rm250
 

XTigy

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2009
Messages
465
Reaction score
51
Points
20
nvidia gtx 2xx baru pakai direct x 10
ati hd 5xxx dah pakai direct x 11
 

kyzee_zul

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2009
Messages
572
Reaction score
14
Points
15
ati pun mantap..nvidia pon ook...nvidia ni masih laku lg sebab byk lg game developer menggunakan architecture nvidia ni utk engine game diorang..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register