GPS Satelite -cari dimana orang yang dikehendaki dengan memasukkan nombor telefonnya-

CG Sponsors




wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
X percaya dgn awek korang?

Jiran Korang? Penghulu Kpg?

Nahh!! Segalanye mudah dgn hanye memasukkan No telefon diorg..

Then Satelit akan mencari kedudukan/koordinat empunya henpon tu..

kalo penghulu kampung korang tgh beli barang kat TESCO ke,
satelit tue akan pegi ke TESCO tu..

nape? X percaye eaa?

Heh aku pon mulenye x percaye..

tapi tu le realitinye.....

korang klik kat --------->http://www.themobiletracker.com/english/index.html





p/s: mod kalau dah ada leh delete jer thread ni....
 
Sponsored Post

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
mcm dah ada dalam email link ni... dah try...tp mmg untuk mengenakan orang...
 

surfaddict

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2007
Messages
641
Reaction score
5
Points
15
hahahah..akupun dah cuba..kekekek...sape nak cari suami atau isteri korang kat mana..sgt2 sesuai :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register