Google Fiber USD $70 sebulan - Speed 1 Gbps Download/Upload

CG Sponsors




Sponsored Post

LORDZ666

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2007
Messages
3,672
Reaction score
5
Points
25
cer citer detail lagi x paham la....
 

hum

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2009
Messages
5,483
Reaction score
94
Points
70
tu dia..rm217 dapat 1gbs..kalau kat malaysia dpt 10mbps je la..
harap2 dapat la wIFI free next month
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
pergh speed die
 

Atomars

Active+ Member
Joined
May 5, 2011
Messages
3,288
Reaction score
105
Points
33
Kat Malaysia ada tapi bukan untuk consumer la, pastu harga mahal.
Kat negara Jepun, 1 Gbps dah lama available untuk consumer, murah pulak tu.
 

amirulbahree

Freshie
Joined
Nov 28, 2012
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
mmg terbaek lah..!!! kalu mcm nie hari2 lah aku tido kat tiang fiber....!!!
 

arkmayl7

Fun Poster
Joined
Dec 26, 2011
Messages
480
Reaction score
0
Points
10
Transfer rate yg dia bg 1GB upload and download, kalu download keseluruhan blu-ray punya movie je 8saat, upload 1GB video ke youtube pun dalam 8 saat.. perghh laju gile!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register