Google Adsense user friendly blogger template

CG Sponsors




nqfaq

Active Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
1,251
Reaction score
37
Points
30
Salam semua,
kpd sifu2 adsense, apa kah blog template utk blogger yg adsense user friendly , maksud aku kalau tgk template tu rasa mcm nak kilk je adsense tu ...

terima kasih:-?
 
Sponsored Post

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
bukan template puncanya untuk orang klik adsense tu :p
 

nqfaq

Active Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
1,251
Reaction score
37
Points
30
bukan template puncanya untuk orang klik adsense tu :p
sekadar nak cari satu lagi alternatif , ada sapa2 yg lebih berilmu nak bagi cadanagan di persilakan...:D
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,785
Reaction score
917
Points
176
Cari template yang boleh letak large ads kat sidebar.. :D
 

pentium5

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,891
Reaction score
87
Points
30
cari template lain dr yg lain tp menarik.
maksud aku ada kreativiti dlm template.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register