BTC USD 61,147.1 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Google account dan phone verification

fullmetalpanic

Junior Member
Joined
Dec 12, 2010
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
Aduss...korang tahu tak, kalau nak buka email gmail baru sekarang ni kena guna phone verification. Dioarang akan hantar code through phone kita untuk membolehkan email account dibuka...Adusss..
Nak tunggu sms dari google tu ambil masa bertahun laaa....:(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)((
 
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
15
Points
65
aku pun bukak smalam jgk

mula2 mmg trkjut, tp brdesup je dpt sms verification tu
 

adar

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Aduss...korang tahu tak, kalau nak buka email gmail baru sekarang ni kena guna phone verification. Dioarang akan hantar code through phone kita untuk membolehkan email account dibuka...Adusss..
Nak tunggu sms dari google tu ambil masa bertahun laaa....:(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)((

apasal lak bertahun lak? aku buat tak sampai seminit je dpt kod tu. kamon bro, ni zaman IT. semuanya pantas. aku ada adword, adsense dgn google. semua nya smooth je dpt kod dr google.

bukan dgn google, rasanya CB ke CJ pun ada phone verification. kalo bukan CJ atau CB, program lain kot. aku dah lama tinggal affiliate ni.
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
bro pakai no fon negara yang belum merdeka ke?hihi
selama aku register gmail banyak-banyak cepat je dapat,
kalau reset modem n clear cache sebelum register
die tak suruh wat verification camni :)
 

fullmetalpanic

Junior Member
Joined
Dec 12, 2010
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
oooo..cepatnya. Kau masuk no hp macam mana...kena masukkan ke kod malaysia? Cuba bagi format no hp yang kau masukkan.
Sblm aku register email baru, aku mmg dah clear cookies dan reset modem dah...tak jalan juga
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
sbb google nak mengelak spam.. :))
 

hiroshi

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2007
Messages
590
Reaction score
4
Points
15
aku aritu kena verify email lama,lama juga nak tunggu sms,aku cuba pakai calling calling plak terus dapat..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register