GOLF

CG Sponsors




jimradlin

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2006
Messages
216
Reaction score
1
Points
15
Korang ni dah kaye.. tak nak try main golf ker..
:p
erm.. best golf ni.. mengajar dalam buat strategi hidup.. mana hala tuju.. macam mana nak hadapi rintangan, macam2 benda leh aplikasikan dengan kehidupan.. :p aku baru berjinak2 dengan golf ni.. hc 24.. kekeke..
 
Sponsored Post

aunpower

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
4,061
Reaction score
32
Points
30
jimradlin said:
Korang ni dah kaye.. tak nak try main golf ker..
:p
erm.. best golf ni.. mengajar dalam buat strategi hidup.. mana hala tuju.. macam mana nak hadapi rintangan, macam2 benda leh aplikasikan dengan kehidupan.. :p aku baru berjinak2 dengan golf ni.. hc 24.. kekeke..
dulua aku teringin gak main.... 0bos aku penah ajak aku main... skali tengok ie punye set rege brape.... fee untuk join club brape... langsung tak jadikkk!!! hehehe ;)
 

MyOne

Co-Founder, Elite Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2005
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
best ker main golf ni ?

hc 24 tu kira camna ekk ? ishhh tak paham aku..
 

iisnain

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
945
Reaction score
0
Points
10
hc tu Handycap hehehe..mcm main bowling gak lah bro wan...kekeke...itu pun kalau aku tak salah lah...aku belajar main gold di ch 80 je....minat tinguk belum berpeluang main golf....mebe beli satu iron pi driving range lah untuk permulaan...
 

MyOne

Co-Founder, Elite Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2005
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
oooo...

iron tu benda apa plak ? mahal ka ?

Jom try main nak !!
 

iisnain

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
945
Reaction score
0
Points
10
kayu golf!...ntah saiz apa aku pun tak tau..aku tak nak dulu lah berjinak2 dgn golf ni..nak kosentrat dgn game lain...tp kalau minta teman kan..isnyallah aku boleh...hehe
 

MyOne

Co-Founder, Elite Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2005
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
Aku cam minat jekk nak main nih.. Iisnain.. nanti leh ajar aku ?
 

iisnain

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
945
Reaction score
0
Points
10
perghh myone, minta ampun lah myone kalau golf ni...wa tak reti lah...wa surrender lah kalau main golf...
 

zaniey

Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
1,424
Reaction score
0
Points
20
aku teringin sangat nak main golf..rasa mcm orang kaya lak..huhu.. :-D
 

un2liqoz

Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,231
Reaction score
0
Points
20
kaki golf suma.......
wa nk tanya
apa yg bes nya men menda nih???? :cry:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register