Golder Markets - goldermarkets.com

Recommended Brokers


Forex Chart

Latest Threads

Les Lau

Fun Poster
Joined
Jul 4, 2011
Messages
339
Reaction score
5
Points
20
les lau, im not picking you or anybody on this, but lets think through in wider thought..


Even the proof is out, many of u wd still want to cover Rizal or
even blame Golder in this case.

I have done my part as Golder Markets Official IB to release the links
& Its up to everybody to judge themselves

Thank You, Terima kasih
 
Sponsored Post

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
Even the proof is out, many of u wd still want to cover Rizal or
even blame Golder in this case.

I have done my part as Golder Markets Official IB to release the links
& Its up to everybody to judge themselves

Thank You, Terima kasih
now thats is so unprofessional..
i thought you were here to resolve things..
so tell me do we have to swallow all evidence you gave or do we have right to rise up our thought.

i told you in the first place, im not picking you or anybody here.. but just to give a wider thought, thats all..

after all, i have no interest to protect gaban, neither you. Im just telling you what if i caught in this situation, and that is exactly what i will think..

dude.. you are living in a world with no boundary with no limitation of what you can do over the internet..

is my question being so harsh or what? now if you are professional enough, you should have not pull yourself out but attend all of our questionaires. after all, that the reason that brought you here

peace no war!
 

noobgold

Fun Poster
Joined
Feb 3, 2007
Messages
839
Reaction score
0
Points
10
harap abam2 admin ngan mod yg ensem2 kat cg ni leh tlg releasekan id gaban sementara sampai kes ni selesai.. asik dgr cite dari broker je pun tak adil gak nih :D
 

PopIsDead

Active+ Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
4,857
Reaction score
478
Points
41
harap abam2 admin ngan mod yg ensem2 kat cg ni leh tlg releasekan id gaban sementara sampai kes ni selesai.. asik dgr cite dari broker je pun tak adil gak nih :D
PM la moderator forex section.
mintak pertimbangan dia..
insya-allah
 

albxx83

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,840
Reaction score
71
Points
35
I'm not expert in this
In my opinion checking password can be done by a broker - to clear password

All GBPNZD trades order were from IP 110.159.13.240 origin M'sia


Evidences already come out.. whole world can see!
aku ni mmg keje bahagian IT bro.. mmg la kt malaysia.. IP address 110.159.13.240 lokasi di Johor Bahru.. berhampiran dgn Singapore.

mcm mane pulak gaban13 execute client oder dari johor bahru.. sedangkan IP gaban berada di MELAKA


INI IP ADDRESS GABAN13.. DIA NI ORG MELAKA

175.141.176.195
IP:
175.141.176.195
server location:
Melaka in Malaysia
ISP:
Telekom Malaysia Berhad

INI IP ADDRESS YG DIGUNA PAKAI UTK EXECUTE CLIENT MT4

110.159.13.240
IP:
110.159.13.240
server location:
Johor Bahru in Malaysia
ISP:
Telekom Malaysia Berhad

boleh cek disini.

http://www.ip-adress.com/reverse_ip

http://www.ip-adress.com/ip_tracer/

aku rasa Broker salah untuk menentukan siapa punya IP adress tersebut... bukti tidak cukup kukuh untuk mengatakan IP Addresss 110.159.13.240 adalah gaban13 yang punya.

kt sini ada pulak lg 1 ip address dari singapore


ada 1 lagi ip address

61.8.209.97
IP:
61.8.209.97
server location:
Singapore in Singapore
ISP:
Infocommunication Provider

kt sini ade konspiracy utk gaban13 di kambing itamkan. :-?
 

noobgold

Fun Poster
Joined
Feb 3, 2007
Messages
839
Reaction score
0
Points
10
kesian abam gaban dikambing itam kan.. harap abam2 mod or abam2 admin jenguk2 thread ni dan unban id abam gaban sementara.. aku taknak ade orang lain plak yang kene tipu ngan broker pasni.
 

ammirul_rotu

Fun Poster
Joined
Apr 6, 2007
Messages
284
Reaction score
6
Points
15
INI IP ADDRESS GABAN13.. DIA NI ORG MELAKA

175.141.176.195
IP:
175.141.176.195
server location:
Melaka in Malaysia
ISP:
Telekom Malaysia Berhad

INI IP ADDRESS YG DIGUNA PAKAI UTK EXECUTE CLIENT MT4

110.159.13.240
IP:
110.159.13.240
server location:
Johor Bahru in Malaysia
ISP:
Telekom Malaysia Berhad

boleh cek disini.

http://www.ip-adress.com/reverse_ip

http://www.ip-adress.com/ip_tracer/
Salam To All...

FYI, sblm nie aku pernah berurusan dengan 2 person chinese.1 org malaysia Jb and sorang lagi cina singapore. aku jumpa diaorg sbb diaorg offer utk bukak ofis n jadi IB kat JB. Tapi aku tolak.
aku harap korang leh fikir2kan..

aku tak rasa ban gaban yang buat benda nie..
 

ammirul_rotu

Fun Poster
Joined
Apr 6, 2007
Messages
284
Reaction score
6
Points
15
diaorg offer aku tanpa sesen pun dari duit poket aku utk aku
run bisness nie..tapi aku tolak setelah aku diskus dengan team aku.

diaorg siap offer, utk malay team diaorrg bleh arrange utk
buat talk kat hotel.n semua tue tanpa perlu aku keluar sesen pun
 

albxx83

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,840
Reaction score
71
Points
35
Salam To All...

FYI, sblm nie aku pernah berurusan dengan 2 person chinese.1 org malaysia Jb and sorang lagi cina singapore. aku jumpa diaorg sbb diaorg offer utk bukak ofis n jadi IB kat JB. Tapi aku tolak.
aku harap korang leh fikir2kan..

aku tak rasa ban gaban yang buat benda nie..
aku rasa pun mcm tu la.. ada conspiracy kt sini... ada 2 ip address kt situ.. yg aku rasa bukan salah gaban13,, tapi gaban13 dituduh... :(scam
 

kimi99

Junior Member
Joined
Dec 3, 2009
Messages
67
Reaction score
0
Points
6
Aku Tan kah siong,bro gaban13 memang dituduh. Aku punya nama pun diperalatkan oleh orang lain!!! Harap kawan kawan sini boleh tolong bro gaban13 untuk menyelesaikan perkara ini secepat mungkin.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register