Wanted Gold Recovery : Membeli scrap gold, silver, & ic chips

CG Sponsors




malaysia4life

Active Member
Joined
Jun 10, 2007
Messages
1,167
Reaction score
5
Points
25
Sesiapa yang ingin menjual barangan scrap terutama scrap dari kilang electronik yang mempunyai kandungan EMAS/GOLD atau PERAK/SILVER, boleh laa hubungi saya ([email protected]) atau tinggalkan mesej di sini. Kebanyakan barangan scrap dari kilang elektronik mempunyai kandungan emas (sadur) yang boleh dikitar semula.

saya jugak membeli pasir yang digunakan oleh tukang emas di mana pasir tersebut mempunyai kandungan emas yang boleh di kitar semula.

mungkin jugak ada kawan-kawan yang mempunyai emas dari sumber alam seperti di terengganu/gua musang boleh lah menghubungi saya untuk tindakan selanjutnya.

Sekarang saya membuka peluang kepada rakan-rakan yang ada scrap IC boleh juga berhubung dengan saya.

KALAU ADA RAKAN RAKAN YANG BOLEH BAWA MASUK BATU YG ADA EMAS DARI ACEH.. SILA LAH BERHUBUNG DENGAN SAYA SEBERAPA SEGERA. DAN KALAU ADA GOLD DUST JUGA DI ALU ALUKAN

sms saya dengan segera utk rundingan: 014-7542800

salam
 
Last edited:
Sponsored Post

loankereta

Fun Poster
Joined
Oct 1, 2009
Messages
980
Reaction score
6
Points
15
Sesiapa yang ingin menjual barangan scrap yang mempunyai kandungan emas, boleh laa hubungi saya ([email protected]) atau tinggalkan mesej di sini. Kebanyakan barangan scrap dari kilang elektronik mempunyai kandungan emas (sadur) yang boleh dikitar semula.

saya jugak membeli pasir yang digunakan oleh tukang emas di mana pasir tersebut mempunyai kandungan emas yang boleh di kitar semula.

mungkin jugak ada kawan-kawan yang mempunyai emas dari sumber alam seperti di terengganu/gua musang boleh lah menghubungi saya untuk tindakan selanjutnya.

salam
bgaus nir bero
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Raub pun ada ma...Boleh tau,bro nak buat apa dgn scrap tu??
 

malaysia4life

Active Member
Joined
Jun 10, 2007
Messages
1,167
Reaction score
5
Points
25
kami ingin dalam kuantiti yang banyak.

dan kalau ada kawan kawan yang kenal tempat proses atau tempat mereka buat barangan emas.. boleh tanya sama ada mereka nak jual pasir tempat proses emas, dalam itu ada habuk emas.. dimana boleh dikitar balik
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Hmm...benda berharga
Habuk pun boleh dikitar balik
Apa contoh scrap yang ada emas bro?
Motherboard xder ke? :)
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
hehehe...ingatkan ko nak turun mendulang skali..hehehe
 

malaysia4life

Active Member
Joined
Jun 10, 2007
Messages
1,167
Reaction score
5
Points
25
ada..tapi kena banyak laa.. sikit sikit tak balik modal.
 

malaysia4life

Active Member
Joined
Jun 10, 2007
Messages
1,167
Reaction score
5
Points
25
aku tak mendulang bro... cuma beli dari mereka yang dah dapt emas.. sebab akan di proses jadi emas 999.999
 

malaysia4life

Active Member
Joined
Jun 10, 2007
Messages
1,167
Reaction score
5
Points
25
kalau mereka yang keje dengan kilang electronic..selalu laa nampak benda ni.


contoh: gold wire
 
Sponsored Post
Top
Log in Register