Gold Account UOB Bank

Recommended Brokers


bangcak

Freshie
Joined
Nov 24, 2011
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
Sapa yang pernah buat keluar physical Gold dari UOB, macam mana process dia?

Boleh BUY & SELL online tak?
setau i setakat nih uob ada 2 acc emas je.
- per gram
- per kilo

trend skang tgh mendaki.
kalu masuk hari nih, sila tunggu 2-3 hari lagi
bleh jual dah.
harap2 capai 150 end of this month.

taktau pasal 'fizikal gold' uob

 
Last edited:
Sponsored Post

ThereBeDragon

Permanently Banned
Joined
Dec 19, 2013
Messages
1,582
Reaction score
6
Points
25
kalu nk convert kpd fizikal gold pn blh tp hanya di uob kl aje.
urusan jual beli melalui saving akaun.

syukor hashim juga ada menyarankan beli uob gold ni. tp dia guna slps buat ar-rahnu dl. menurutnya dgn ini kita memiliki fizikal dan akaun emas
bagus tuan.
 

bangcak

Freshie
Joined
Nov 24, 2011
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
skang masa utk convert keseluruhan simpanan kita kepada emas.
 

bangcak

Freshie
Joined
Nov 24, 2011
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
laswik hari selasa 166
tiba sabtu turun ke 161
hari nih dah tinggal 160.

insyaallah kalu dpt capai 155 sblm posa
nih kompom bleh beli.
 

only1

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
9,134
Reaction score
69
Points
70
Ade ramai ke yg dlm cg bukak akaun gold uob.. Nk bukak tp nk ke kl lah pulak.. Jauh.. Jenuh nk topup kena ke kl jer..
 

akukuli

Active Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,088
Reaction score
36
Points
35
topap kt mana2 cawangan uob pon boleh..skrg spread bank amik rm3/gm
 

akukuli

Active Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,088
Reaction score
36
Points
35
spread dah naik jd rm4.10/g..x ingat bila naik..

nk masuk position kne perati analisis live chart gold jugak..

jumpa resisten beso baru jual

ada duit lebih sikit2 x pakai bole la convert gram



moga kekal uptrend hendaknya..

 

Attachments

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,594
Reaction score
728
Points
71
nak beli atau jual emas perlu tau tgk chart spya dpt beli dan jual pd masa yg sesuai.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register