Gold Account UOB Bank

Recommended Brokers


Sponsored Post

Az Sp

Junior Member
Joined
Dec 14, 2010
Messages
74
Reaction score
0
Points
6
apaa daaa ini macam pun ada lagiii loo, ada tumpang2 juga ...

Hi,Dear Ladies and Gentlemen, ( http://www.cari.gold) Here are the most popular, most stylish and avant-garde shoes,handbags,Tshirts, jacket,Tracksuit w ect...NIKE ,JORDAN SHOES 1-24,AF,DUNK,SB,PUMA ,R4,NZ,OZ,T1-TL3) $33HANDBGAS(COACH,L V, DG, ED HARDY) $13TSHIRTS (ED HARDY, LACOSTE) --- NHL Jersey Woman $ 35---**** NFL Jersey $25 --- NBA Jersey $ 25 ---**** MLB Jersey $ 25 --- Jordan Six Ring_m $36 ---**** Air Yeezy_m $ 55 --- T-Shirt_m $ 13 ---**** Jacket_m $ 30 --- Hoody_m $ 55 ---**** Manicure Set $ 20 as long as the new and old customers to buy the corresponding product on this site, both a gift, so stay tuned! ! ( http://www.cari.gold )
apaa daaa ini macam pun ada lagiii loo, ada tumpang2 juga
 

arzaraza

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
5,762
Reaction score
28
Points
70
apaa daaa ini macam pun ada lagiii loo, ada tumpang2 juga
biasa la :D di kaki kaki lima hendak ke market mesti ada orang jual periuk, baju dan ubat ubatan.:D
 

aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
Kuala Lumpur 03-26128 121
Penang 04-2401 121
Johor Bahru 07-2881 121
Kuching 082-287 121
Kota Kinabalu 088-477 121
Kedah Alor Setar 04-7321366
Ada gak cawangan kat Penang rupanya..x pernah nampak lak..baru lagi menda ni..spread lebih kecik..tapi kalau nak mula modal rendah bleh wat GSPA Maybank..:)
 

arzaraza

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
5,762
Reaction score
28
Points
70


Ada gak cawangan kat Penang rupanya..x pernah nampak lak..baru lagi menda ni..spread lebih kecik..tapi kalau nak mula modal rendah bleh wat GSPA Maybank..:)
Bank ni kat Bworth , sebelah Pejabat TM, Jln Bagan Luar.
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,594
Reaction score
728
Points
71
kalau GIA perlu buka account saving dulu baru leh buka GIA tp dgn UOB boleh buka akaun pelaburan emas terus...
 

sasa801011

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2011
Messages
108
Reaction score
0
Points
10
salam perkenalan.... saya member br... sila beri tunjuk ajar..
 

sasa801011

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2011
Messages
108
Reaction score
0
Points
10
camana nak buat duit ngan emas ek... dulu ade member suruh beli jongkong jer..
 

sasa801011

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2011
Messages
108
Reaction score
0
Points
10
biler dah siap modal ... ntah ape cerita sangkut ngan bank negara pula.. lama2 modal pun susut..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register