BTC USD 35,522.1 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Go Shop Tawar Diskaun Sehingga 60% Sempena "Mid Year Sale"

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #4
Joined
Nov 23, 2012
Messages
28,575
Reaction score
3,994
Points
236
Dalam usaha memastikan rakyat Malaysia kekal berada di rumah sepanjang tempoh total lockdown, Go Shop adakan kempen jualan pertengahan tahun. Menerusi kempen ini, mereka menawarkan diskaun sehingga 60% dengan penghantaran percuma bagi pelbagai produk bermula 3 Jun-30 Jun ini.

Go-Shop-Mid-Year-Sale-2021.jpg

Tidak cukup dengan itu, produk yang ditampilkan di dalam program televisyen mereka turut mendapat potongan hingga RM40* menerusi kod 'MID25'. Disamping potongan harga yang lumayan, Go Shop turut menyajikan pelbagai program istimewa baharu untuk ditonton pelanggan. Antaranya adalah program Brand Fiesta, satu program memasak yang menampilkan Master Chef Sabri Hassan untuk berkongsi skill memasak menggunakan produk-produk tertentu.

Brand-Fiesta.jpg

Selain itu, banyak lagi program akan menampilkan produk Go Shop dari pelbagai kategori seperti perkakas rumah, alat kecergasan, dan lain-lain. Jika anda mempunyai masa terluang sepanjang lockdown dan ingin dapatkan pelbagai barangan berkualiti pada harga istimewa, pergi ke laman web Go Shop.
 

CG Sponsors
Top
Log in Register