Wanted Glow in the dark

CG Sponsors




tabor

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2008
Messages
564
Reaction score
2
Points
15
salamz all cg forumer..

aku nak cari glow in the dark stuff..
sape tau mane nak cari.. kat mane ade jual??


thanks alot kpd sesape yang membantu
:)cgrock
 
Sponsored Post

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Ekau nak glow in the dark yang dah buat baju ke atau bahan mentahnya...
 

tabor

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2008
Messages
564
Reaction score
2
Points
15
bukan nak buat baju..
aku nak kalo ade yang jenis kertas ke yang bleh potong2

aku nak cari nombor.. kalo ade yang gelang pun ok gak..
bleh buat modification sket2 ok laaa
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
bukan nak buat baju..
aku nak kalo ade yang jenis kertas ke yang bleh potong2

aku nak cari nombor.. kalo ade yang gelang pun ok gak..
bleh buat modification sket2 ok laaa
OOO..den cumo ado yang utk print kat baju...kalau print kat kertas tu takdo la pulak...hehehe:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register