Wanted Gitar akustik 2nd hand

CG Sponsors




little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
Kalo boleh nak brand yg besh, mcm yamaha
buruk pun takper, asalkan sound dgn tali oki lg:)
jual jer lah, yg lamer2 tu, gi ler beli gitar letrik plk :))
 
Sponsored Post

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
Price: RM 350
brand stursun....21 fret....
termasuk pick up......
baru 6 bulan pakai....
nk jual sbb nk beli gitar elektrik....
tiada calar....
good condition....
serious buyer only.....


E-post Contact advertiser
Telefon Call emy: ####


mudah.com
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
Price: RM 250
Gitar ni aku baru beli mase raye ari tu....
still in excelent condition, jarang main coz sibuk kerja..
Sayang gile nak jual...
Tp terdesak nak gune duit.....

Brand : EVO
Price: RM250 (Harge asal 298)
acc : Bag n cabel amp..
Lokasi: Bukit Tggi Klang...
Brg diambil sendiri, tiada penghantaran...

BerminaT call / msg 017-2340927 (epul)
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
Price: RM 350
brand stursun....21 fret....
termasuk pick up......
baru 6 bulan pakai....
nk jual sbb nk beli gitar elektrik....
tiada calar....
good condition....
serious buyer only.....


E-post Contact advertiser
Telefon Call emy: ####


mudah.com

ermm.. can i be honest? rm200 ke bawah only pls :">
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
copy paste jer tu my dear lily....from mudah.com..u might get one there
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
copy paste jer tu my dear lily....from mudah.com..u might get one there
perghh..jgn wat camtu bro...skali kalu mamat mudah tu scam..abeh la..sape nk tanggung..kecuali lu mmg knal seller..:D

maybe little lily mmg nkc ari seller dari CG...

hurmmmm
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
oh well, thx for ur help my cousin lion :))
hrmm.. 2nd hand pun mahal jgk, takkan nak beli 3rd hand kot:-?
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
u pi tgk kat cash converter (kat bkt tgi, klang or kelana jaya).. bnyk je yg bwh rm200 ni..

lg 1.. kat courts mammoth setapak.. kat sana pon bnyk brg 2nd yg kena tarik blk.. mmg jual murah2
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
u pi tgk kat cash converter (kat bkt tgi, klang or kelana jaya).. bnyk je yg bwh rm200 ni..

lg 1.. kat courts mammoth setapak.. kat sana pon bnyk brg 2nd yg kena tarik blk.. mmg jual murah2
ha ah kan :-?
thx, nanti lily check :)cgrock
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
u pi tgk kat cash converter (kat bkt tgi, klang or kelana jaya).. bnyk je yg bwh rm200 ni..

lg 1.. kat courts mammoth setapak.. kat sana pon bnyk brg 2nd yg kena tarik blk.. mmg jual murah2
Gitar PUN KENA TARIK ye :eek: :-? :(( :)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register