Giler PDA,,, etc sume...!!!

CG Sponsors




Alva_83

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2007
Messages
474
Reaction score
0
Points
10
plz a reminder..esok sampai sabtu.. ade warehouse sales kat SIS DISTRIBUTOR,GLENMARIE SHAH ALAM....

ade 2nd hand laptop pun ade,pda mcm htc tytn II,....esok aku takde,tp tunang aku ade le kat sana...


so....senang2 dtg ler warge CG sume...:D:D:D


ps: jgn tanyer aku harga,g jer sane coz sume subject to change...:D
 
Sponsored Post

Alva_83

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2007
Messages
474
Reaction score
0
Points
10
venue: Glenmarie temasya industrial park....(dpn Hyundai )
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
best2.. bro..ape cite bro..hehe..sonyap jo:D:D
 

arialun

Fun Poster
Joined
May 6, 2007
Messages
601
Reaction score
3
Points
25
plz a reminder..esok sampai sabtu.. ade warehouse sales kat SIS DISTRIBUTOR,GLENMARIE SHAH ALAM....

ade 2nd hand laptop pun ade,pda mcm htc tytn II,....esok aku takde,tp tunang aku ade le kat sana...


so....senang2 dtg ler warge CG sume...:D:D:D


ps: jgn tanyer aku harga,g jer sane coz sume subject to change...:D
Selalu dia jual kat sana without memory card.
Tapi aku confident memang harga 'runtuh' punya lah.. :)cgrock
 

emasstech

Active+ Member
Joined
Sep 19, 2007
Messages
3,794
Reaction score
71
Points
30
Glenmarie, Shah Alam, Mana tempat tu ???? aku tak tau sgt la rea2 sana??

kalau baru pon harga runtuh gak ker ???
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
perghhh... tokey nak cari laptop baru yer... :D

Glenmarie, Shah Alam, Mana tempat tu ???? aku tak tau sgt la rea2 sana??

kalau baru pon harga runtuh gak ker ???
 

SyntaxERROR

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2006
Messages
414
Reaction score
2
Points
15
wahh.. kne g tgk nih
sambar 1 baru syok
tp baru 2mggu bertukar ke p990i
 
Sponsored Post
Top
Log in Register