Gifs close up letupan kapal angkasa Challenger 30 tahun yg lepas.

CG Sponsors




Sponsored Post

Breekachu

Super Active Member
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,287
Reaction score
136
Points
73
Time meletup Ni dorang tak mati lagi. Dorang mati lemas lepas jatuh dekat laut
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,192
Reaction score
823
Points
176
Apa apa pun tu semua kuasa Allah
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,618
Reaction score
2,190
Points
151
sakit hati tgk video youtube tu..tunjuk muke orang je
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,134
Reaction score
211
Points
123
Ade tengok kst history channel..kapten x silap, dah cakap lum ley terbang siap gaduh2, mencarut mase tengah naik tu..
 

Muhammad90

Active Member
Joined
Nov 9, 2012
Messages
1,795
Reaction score
6
Points
25
Time meletup Ni dorang tak mati lagi. Dorang mati lemas lepas jatuh dekat laut
Haah Kokpit diorang somehow x hancur masa meletup tu

Tapi dah jatuh dari langit, impak memang kuat la, confirm x selamat masa terhempas ke laut :(:)((
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,618
Reaction score
2,190
Points
151
Haah Kokpit diorang somehow x hancur masa meletup tu

Tapi dah jatuh dari langit, impak memang kuat la, confirm x selamat masa terhempas ke laut :(:)((
alamak...sedih gile natang! :(
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,211
Reaction score
1,116
Points
201
Ade tengok kst history channel..kapten x silap, dah cakap lum ley terbang siap gaduh2, mencarut mase tengah naik tu..
ni kire same kes cam calon angkasawan pertama russia dl sblm digantikan yuri gagarin.... abis dier maki hamun pegawai tertinggi russia mase terhempas...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register