Giant jemput 1,000 lelaki bercukur Sabtu ni!!!!

CG Sponsors




alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
SERAMAI 1,000 lelaki Malaysia dijemput bergembira dan pastikan jangan bercukur apabila anda keluar dari rumah, Sabtu ini.

Ini kerana anda akan diberi pisau pencukur dan memenangi hadiah sehingga RM2,500 di Pasaraya Giant Bandar Kinrara, Puchong, Selangor.

Acara ini juga akan dimasukkan dalam Malaysia Book of Records sebagai 'Jumlah Paling Banyak Bercukur Dalam Sehari'.

Setiap seorang yang mengambil bahagian dalam acara untuk memecah rekod Malaysia itu akan dihadiahkan pisau pencukur Gillete MACH8 Turbo.

Acara itu akan berlangsung dari jam 10 pagi hingga 11 malam dan cabaran memecah rekod Malaysia itu akan berakhir apabila jumlah yang mencukupi mencapai angka 1,000 orang.

Selain acara bercukur, pelbagai program lain diatur termasuk hiburan dan permainan yang menawarkan hadiah sehingga RM2,500 termasuk baucer dan kad prabayar.

Acara memecah rekod Malaysia ini terbuka kepada semua lelaki berusia 18 tahun ke atas.


simpanlah bulu2 anda dari skrg!!!!!!!!!

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
Kalau mcm ni bole dak​
:">:">:">
 

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
cukur misai & janggut jek kan?
xder cukur lain yek..
keh keh..
 

forexworld

Active+ Member
Joined
May 12, 2007
Messages
2,944
Reaction score
85
Points
30
mari kita membuat bulu...nanti leh cukur2...:D
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
SERAMAI 1,000 lelaki Malaysia dijemput bergembira dan pastikan jangan bercukur apabila anda keluar dari rumah, Sabtu ini.

Ini kerana anda akan diberi pisau pencukur dan memenangi hadiah sehingga RM2,500 di Pasaraya Giant Bandar Kinrara, Puchong, Selangor.

Acara ini juga akan dimasukkan dalam Malaysia Book of Records sebagai 'Jumlah Paling Banyak Bercukur Dalam Sehari'.

Setiap seorang yang mengambil bahagian dalam acara untuk memecah rekod Malaysia itu akan dihadiahkan pisau pencukur Gillete MACH8 Turbo.

Acara itu akan berlangsung dari jam 10 pagi hingga 11 malam dan cabaran memecah rekod Malaysia itu akan berakhir apabila jumlah yang mencukupi mencapai angka 1,000 orang.

Selain acara bercukur, pelbagai program lain diatur termasuk hiburan dan permainan yang menawarkan hadiah sehingga RM2,500 termasuk baucer dan kad prabayar.

Acara memecah rekod Malaysia ini terbuka kepada semua lelaki berusia 18 tahun ke atas.


simpanlah bulu2 anda dari skrg!!!!!!!!!

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Mach 8? rasa macam Mach 3 jer kot....
Kalau dapat mach 3 yang vibrate tu, best gak :))
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
hebat....
sape2 yg berbulu lebat
tu bole start kumpul bulu dr skrg....
:eek::eek::eek::eek::eek:
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
aduh.. jauh banget.. klu x ..nk gak try cabaran neh... :p:)):eek:
p/s: jgn berebut dah le..:D
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
alonso perasmi :D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register