To Sell [gG_WTS] Macbook Pro, Harga GILER!! [SOLD]

CG Sponsors




giler_gadget

Super Active Member
Joined
May 21, 2011
Messages
5,843
Reaction score
9
Points
65
Salam all,

Macbook Pro product yang baik dan bermutu. Smart bila digunakan! :D
Kenapa dia eksklusif? Sebab segalanya di'engineer kan oleh 1 syarikat sahaja. dari sekecik skru sampai la jadi sebijik laptop.
dan kemudian Operating System nya juga.

Tak hairan lah kenapa system nya sgt smooth digunakan dan senang difahami. Semua dtg dari 1 tempat. takde campur aduk.

:D

Apple mengeluarkan 2 jenis laptop, Macbook Air & Macbook Pro
Beza antara kedua ni adalah Macbook Air adalah laptop yang ringkas, dan Macbook Pro adalah laptop yang dilengkapi dgn semua keperluan!

saya ada sebuah Macbook Pro untuk dilepaskan..:)





Software Microfost Office Original juga dah tersedia (kalau nak beli beratus2 juga), senang dan mudah nak buat kerja harian, dlm suasana Apple.. :D



Word, Excel, Powerpoint & Outlook







Spec :
2.53GHz Intel Core 2 Duo
4GB RAM 1333MHz DDR3
320GB HDD
Graphic Nvidia GeForce 9400M 256MB
MAC OS X Lion 10.7
13.0" Screen


Lengkap dengan kotak juga.. Masih terjaga.. :)cgrock








SOLD!

Thanks DUDE!
 
Last edited:
Sponsored Post

KasimXp

Super Active Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
5,992
Reaction score
26
Points
70
Baram baik ... semoga berjaya :)cgrock
 

nota putih

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,474
Reaction score
0
Points
20
aduhhh...klu tak beli laptop..aku dh sambar nih....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register