GFT Forex - ada sape gune? utk swing/long-term trade?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21085
USD / JPY
104.101
GBP / USD
1.36916
USD / CHF
0.88895
USD / CAD
1.28038
EUR / JPY
126.050
AUD / USD
0.76614

CG Sponsors




hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
ada sesiapa live dgn GFT forex?

ni soalan aku refer utk org2 swinger dgn long term trader...

contohnya skrg ni USD/CNY undervalue

USD-china yuan

so kalau short jeng jeng jeng...

GFT ni best,ada byk currency pair more then 120 kot

http://www.gftforex.com/forex/currencies-to-trade.asp

saudi riyal pon ada :))

thoughts?

yg tktau GFT tu ape -> http://www.gftforex.com/

company wise,it's a very very stable company...pendpt/research aku = lagi stable/besar dari FXCM
 
Last edited:
Sponsored Post

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
ahaahaa...

how fortunate...ada GFT singapore

http://www.gftasia.com/
tkya susah2 call US kalau ape2 mepek...LoL

aku rasa aku pkai broker ni je ler hehehe...

RM eh?

tk salah aku ada brother CG ckp RM tk listed dekat forex sbb economy korg tk bg currency floating ke ape...gitu lah

hai tkda org gune GFT ke?

dorg nye platform very powerful uh...just because metatrader paling popular tk semestinya MT4 the best ape...btol tk?

mcmane pon goal is to make money hehe
 

dewa82

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
kalu ader rm msti aku nak buy byk2
 

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
erm...blh sclping x?
scalping mmg lah boleh,MT4 pon boleh scalping...tapi tk bagos ar...not design for scalpers :eek:

tapi dari segi execution wise better then MT4

ada tick chart dgn direct 1 click order mcm FXCM

so far so good,masih try lg demo ni...kalo ok insya Allah bulan depan gitu open live dgn GFT singapore...dia tipu aku,aku gi opis de kau-peh-kau-bu :p
 

xref

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2008
Messages
488
Reaction score
17
Points
15
aik kenape mase reg. live dia direct link australia
 
Sponsored Post
Top
Log in Register