BTC USD 22,883.5 Gold USD 1,867.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

GETTHIS Sdn Bhd (AJL 932142)-www.getthiss.com

Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
gem
Messages
41,289
Joined
Apr 18, 2010
Messages
41,289
Reaction score
3,550
Points
266
Awards
1
wisma yg diperkatakan tu rasanya macam kat Oakland Seremban 2, depan kilang Yakult (berhampiran). tapi itu sewa, bukan dibeli.

selalunya wisma2 ni, dari awal pembinaan memang dah tulis pemilik siapa, etc2, tapi bangunan so-called 'wisma getthis' ni dah lama tiada penyewa tup2 getthis sewa. ada kilang berhampiran yg dibeli oleh syarikat tertentu, tapi sebelum pindah barang etc., xde pula nak gantung banner bagai. sy kata berdasarkan pengalaman pernah berurusan dgn pemilik2 bangunan/kilang di sekitar sana, jadi pattern lebih kurang sama.

sebelum ada signboard kat luar tu, digantung banner 4x8 (anggaran sbb nampak bila guna jalan tu balik kerja) je kat tingkap dan (perasan sy sampai sekarang ada lagi). belum pernah lagi nampak wisma yg digantung banner sebelum ni kecuali 'wisma getthis' ni.

zaman lani orang dah makin bnyk access, boleh beli maklumat syarikat dgn harga RM15 kat mydata-ssm.com.my utk dapatkan segala bagai latar belakang syarikat - company profile etc

daripada yg dah dipaparkan, dah terpampang background company apa, tapi berurusan dgn apa - x matching seperti yg didaftarkan.

apa2 pun sy mengharapkan yg terbaik utk semua. :D

oh. sebelah showroom mitsubishi.
signboard dah ada tapi dalam kosong je.

hari2 lalu.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register