BTC USD 57,233.5 Gold USD 1,772.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Geng India Samurai Mengganas di SP ( Updated Page 1)

Sponsored Post

ADI78

Super Active Member
Messages
6,298
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
Ermmmm.....berita ni aku dengar mlm td....melayu 2org dah mati dan yg cedera msk hospital 20org....india pula yg mati dah 6org....asal kejadian berpunca dari eksiden dan melarat menjadi kes balas dendam.....lelain xleh reveal lg
 

noonaka

Active+ Member
Messages
3,834
Joined
Nov 14, 2010
Messages
3,834
Reaction score
29
Points
30
Jadi benarlah apa orang kata selama ini ....

Kalau ada anjing dgn kel.ing dtg kat kita, kita patut pukul kel.ing dulu!

:))
kalo start gaduh susah nak calm down
tahap kesabaran dlm diri tu kurang :D
 

mutanic

Super Active Member
Messages
5,537
Joined
May 24, 2009
Messages
5,537
Reaction score
212
Points
73
kat SP mmg hot area Melayu vs India, pantang ada kes sure meletup...
 

eday84

CG Top Poster Club
Messages
27,695
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
ala aku baru kena rompak india ni
erm macam2 la diorang ni
org seblah kat balai tapi pun kena ngn india jgk kat stesen minyak
 

Dzoolhelmi™

Legendary Member
Messages
10,486
Paid Membership
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,486
Reaction score
163
Points
133
Ermmmm.....berita ni aku dengar mlm td....melayu 2org dah mati dan yg cedera msk hospital 20org....india pula yg mati dah 6org....asal kejadian berpunca dari eksiden dan melarat menjadi kes balas dendam.....lelain xleh reveal lg

fuhhh ganeh2... :eek:
 

zerkind

Active Member
Messages
1,417
Joined
Apr 15, 2010
Messages
1,417
Reaction score
47
Points
30
ibrahim ali akn dtg tolong kita. hehehehe.
 

bacter

Fun Poster
Messages
616
Joined
Feb 4, 2011
Messages
616
Reaction score
5
Points
15
mana guru silat gayung lah cekak lah..xd turun tolong k...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register