BTC USD 42,597.7 Gold USD 1,777.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gemuk pun popular, bapa saya Amy Search – Nabila Huda

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,348
Reaction score
15,006
Points
2,376
aauuummm... tgk ig dier.. ade masa nampak lawa gak minah ni.. dl penah jumpe dier f2f dgn ex suami pertama dier.. mase tuh dorg tgh bercinta lg... time tuh tgk dier.. ermm cam bohsi4 skit.. skrg ni br nampak motherhood.. kekeke

Tengok la berlakon dalam citer² mat rempit
Mmg boleh tahan jugak
Maklum la jadi cia
Sekarang memang dah mak² 🤭
 
Sponsored Post

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,983
Reaction score
348
Points
91
Orang kalau gemuk dari kecik dia tahan sikit bila org body shaming....tahan je la.. Mulut org bukan boleh tutup.. Buat je hal sendiri..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,348
Reaction score
15,006
Points
2,376
Orang kalau gemuk dari kecik dia tahan sikit bila org body shaming....tahan je la.. Mulut org bukan boleh tutup.. Buat je hal sendiri..

Kalau dari kecik mungkin dah lali
Kalau udah beso baru kena
Memang panas jugak dibuatnya rasanya
 

nokia3210

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,931
Reaction score
546
Points
86
gemuk atau krus boleh diubah..lau taknak dipanggil gemuk, ikhtiar la jadi kurus..lau tak, org akan terus panggil gemuk la..takkan nk panggil kurus lak..
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,149
Reaction score
2,780
Points
201
Kalau tanak kene body shame
Ko jd badak je

org ejek pun dia buat rileks je
Sbb tu dipanggil pekak badak 🤣

1624286560804.jpeg
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
16,122
Reaction score
834
Points
171
kdg yg mengate org gemok,tak cantik ni rupe die lg dasyat...
tak sedar diri nak mengate org...
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,491
Reaction score
947
Points
121
Paranoid gile pompuan bab berat badan ni..

Berat 50kg pun dia dah rasa gemuk.

Rasa mcm nak terajang je.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register