BTC USD 64,907.2 Gold USD 1,787.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

GEMPAR :: Nik Aziz masuk wad

mr.driver

Active Member
Joined
Nov 5, 2010
Messages
2,438
Reaction score
11
Points
25
pusing2 terjumpa berita terbaru. tak pasti betul ke tak, tp mudahan cepat2 sembuh n lihat kebenaran yg makin hari makin jelas...

http://taipingmali.blogspot.com/2010/12/tok-guru-masuk-wad-lagi.html

Tok Guru masuk wad lagi
Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat telah dimasukkan ke Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) sejak kelmarin kerana sakit pada bahagian belakang.

Anak keduanya, Nik Omar, 45, berkata, doktor telah meminta bapanya supaya 'berehat' di wad selepas menghadiri temujanji untuk pemeriksaan di hospital berkenaan.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
at 12/12/2010 09:57:00 PM
 
Sponsored Post

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
dah sahih ke ni?
ke wat macam thread yang lepas
ni tt? :-?
 

kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
daftar, posting posting posting.... cakap ngarut2.... cukup 50 post... balun seksyen politik.

takde modus operandi lain ke?
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
daftar, posting posting posting.... cakap ngarut2.... cukup 50 post... balun seksyen politik.

takde modus operandi lain ke?

bahagian ni kalau buh posting 500 baru best .. 50 tu .. senang sangat :))
 

kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
bahagian ni kalau buh posting 500 baru best .. 50 tu .. senang sangat :))

mod patut pikirkan pasal ni. buat semak forum aje org2 camni. bukan tak nak raikan ahli baru... tapi ahli yang sejenis macam ni terlalu ramai
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
betul atau salah,,,lebih korang doakan kesejahteraan beliau ..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register