BTC USD 63,971.5 Gold USD 1,775.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gempak @ds > Majalah Pengiklanan Terbaru di Melaka

mystique

Junior Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
71
Reaction score
4
Points
11
gempak.jpg


Bakal terbit JANUARI 2011​

Salam semua geng Melaka....

Mohon laluan nak buat iklan untuk kawan2 yang nak mengiklan.... Nak share sket berkenaan projek pengiklanan yang sedang sy usahakan sekarang ni... Secara ringkasnya Gempak @ds merupakan sebuah majalah pengiklanan dan bakal dilancarkan Januari 2011 , Insyallah....persiapan semua dah di buat...Sebanyak 30 ribu naskah akan dicetak dan akan disebar dan ditebarkan ke seluruh Negeri Melaka .... Selain itu sy juga sedang berusaha untuk menempatkan Gempak @ds ni di lokasi2 tumpuan umum,cthnya pejabat2 kerajaan yg ramai pengunjung....

Harap geng CG Melaka yang mempunyai produk dan perkhidmatan utk di iklan kan tu sila hubungi sy .....



Harga yang ditawarkan

1. Muka Hadapan - RM 1,800
20.0 cm (w) x 24.5cm (h)

2. Muka Belakang - RM 1,600 20.0 cm (w) x 28.7 cm (h)

3. Muka Tengah - RM1,500
20.0 cm (w) x 28.7 cm (h)

4. 1/2 Muka - RM 850
( 20.0 cm (w) x 14.0 cm (h)

5. 1/4 Muka - RM 400
i) 9.7 cm (w) x 14.0 cm (h)
ii) 20.0 cm (w) x 6.7 cm (h)

6. 1/8 Muka - RM 280
9.7 cm (w) x 6.7 cm (h)

7. Classified (Box Ads) - RM 150 4.7 cm (w) x 3.0 cm (h)


* Harga termasuk Design , Artwork, Gambar & Edaran : 1 harga utk semua.....

Bagi yang berminat leh PM/SMS/EMAIL/CALL sy

Ieda
[email protected]
[email protected]
017-377 9295
 
Sponsored Post

mystique

Junior Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
71
Reaction score
4
Points
11
Gempak @ds

TINGKATKAN JUALAN ANDA & TAMBAHKAN JUMLAH PELANGGAN ANDA ,IKLAN KAN PRODUK ATAU PERKHIDMATAN DENGAN MAJALAH PENGIKLANAN KAMI.

Dengan modal serendah RM150.00* anda boleh meningkatkan jualan bulanan anda.

Kami merupakan sebuah syarikat yang menerbitkan majalah pengiklanan kepunyaan Bumiputera yang menyediakan platform pengiklanan bagi peniaga-peniaga kecil dan sederhana yang baru memulakan perniagaan.

Majalah pengiklanan ini akan diedarkan ke seluruh negeri Melaka dengan cetakan 40,000 naskah sebulan, oleh itu , dengan modal serendah RM150.00* peniaga boleh mengiklankan produk dan perkhidmatan mereka untuk meningkatkan potensi jualan. Harga ruangan iklan berbeza mengikut saiz.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi :

En. Amir 014 - 261 7458
Pn. Shieda 017 - 337 9295
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,259
Reaction score
861
Points
176
setakat ni tak pernah tengok pulak majalan ni sampai kat rumah tok.. yang selalu sampai explorer, ads-magazine, nusa niaga dan jom sebar...
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
bagus ni..biasa kt kl ngn selangor company cina controll.. keep it up bumiputra!
 

ctnornabila

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
357
Reaction score
6
Points
15
setakat ni tak pernah tengok pulak majalan ni sampai kat rumah tok.. yang selalu sampai explorer, ads-magazine, nusa niaga dan jom sebar...

salam.. a'ah...betul tuh tok...CT pun tak pernah nengok majalah nih...area mana yer TT?

HArga mcm lebih murah daripada yg lelain...tapi utk iklan bukan dari harga jer yg diperbandingkan..kawasan dan jumlah edaran pun main peranan

TQ
 

mystique

Junior Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
71
Reaction score
4
Points
11
Salam semua...

Tok & CT ...Majalah sy ni masih sesgt barunya lg...first issue mmg cetak x banyak just utk tgk market n sambutan mcm mana....sy masuk kan produk sendiri dlm majalah tu utk test dan alhamdulillah ada sambutan....

Majalah ni dari segi edaran, kami sendiri yg pantau dari segi lokasi edaran dan cara mana majalah tu di edarkan...upah sorang dua org utk wat edaran tp dipantau secara terus oleh en.suami...kami x nak majalah ni terbazir cthnya di letak kan kat rumah yg x ada penghuni atau satu rumah dapat smpi 3-4 majalah....Coverage majalah ni satu Melaka focus tentu lah area Melaka Tengah tp kawasan2 yg agak jauh sket spt Merlimau,Masjid Tanah,Alor Gajah,Durian Tunggal & Jasin kami cover area bandar je dulu...di samping tu ada juga akan di edarkan kat kwsn2 parking kat tesco,mydin dll...termasuk klinik-klinik, Jbtn2 Kerajaan & sekolah2....

Harap kawan2 di sini dpt memberikan sokongan ...
 

ctnornabila

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
357
Reaction score
6
Points
15
Salam semua...

Tok & CT ...Majalah sy ni masih sesgt barunya lg...first issue mmg cetak x banyak just utk tgk market n sambutan mcm mana....sy masuk kan produk sendiri dlm majalah tu utk test dan alhamdulillah ada sambutan....

Majalah ni dari segi edaran, kami sendiri yg pantau dari segi lokasi edaran dan cara mana majalah tu di edarkan...upah sorang dua org utk wat edaran tp dipantau secara terus oleh en.suami...kami x nak majalah ni terbazir cthnya di letak kan kat rumah yg x ada penghuni atau satu rumah dapat smpi 3-4 majalah....Coverage majalah ni satu Melaka focus tentu lah area Melaka Tengah tp kawasan2 yg agak jauh sket spt Merlimau,Masjid Tanah,Alor Gajah,Durian Tunggal & Jasin kami cover area bandar je dulu...di samping tu ada juga akan di edarkan kat kwsn2 parking kat tesco,mydin dll...termasuk klinik-klinik, Jbtn2 Kerajaan & sekolah2....

Harap kawan2 di sini dpt memberikan sokongan ...

senang-senang...datang jumpa CT kat Unikop Melaka... boleh cerita....area edaran.. dll kalu ok..boleh try...la ni..untuk 3 bulan Mac,April dan Mei...Unikop buat iklan dengan Nusa Niaga

Wassalam.......
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register