To Sell Gel lelaki tahan lama-libido gel

CG Sponsors




geng basekolah

Junior Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
77
Reaction score
0
Points
6




untuk maklumat details klik di bawah

http://kedailelaki.blogspot.com

http://ubatsaya.blogspot.com


Jika anda tidak mampu bertahan semasa menggauli isteri anda maka sesuatu perlu dilakukan bagi memastikan hubungan suami isteri anda berjalan dengan baik.

Kajian para saintis menunjukkan 60% wanita tidak mendapatkan kepuasan sexs sepenuhnya semasa bersetubuh akibat daripada kelemahan tenaga batin pihak lelaki yang gagal mecapai tahap ketegangan yang memuaskan dan gagal untuk bertahan lebih lama. Kekuatan dan kehebatan lelaki terletak pada keupayaan tenaga batinnya.

Kebanyakan lelaki pada masa kini memang mampu melakukan hubungan seks tetapi adakah para isteri atau pun pasangan anda akan merasakan kepuasan seks jika hanya mampu melakukan hubungan seks dalam masa beberapa saat ,dan hanya sekali sahaja pada suatu ketika?

Apakah 2 sebab utama berlakunya pancutan pramatang?.

Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.

Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.


JANGAN SALAHKAN PASANGAN ANDA

Ramai wanita yang mempunyai masalah kedinginan SEKS. Ini kerana anda tidak dapat memuaskan nafsunya ke tahap maksimum. Maka setiap kali anda ingin melakukan SEKS, mereka tahu mereka tidak akan puas sepenuhnya. Jika diajak berjimak maka mereka selalu menolak dengan pelbagai alasan seperti letih, banyak kerja dan sebagainya. Maka bermulalah titik pergolakan Rumahtangga dan kedinginan hubungan cinta.

Yang sebenarnya pasangan anda tidak puas hati pada anda kerana anda tidak mampu memberi nafkah batin dengan cara yang betul.
Sebagai seorang suami yang bertanggungjawab, anda sepatutnya memastikan kedua-dua nafkah ZAHIR dan BATIN terhadap isteri anda mencukupi setimpal dengan keperluan asasnya.

Kajian juga menunjukkan 80% suami gagal memberi nafkah batin yang sempurna dan memuaskan kepada isteri mereka!! Anda Bagaimana???

ANDA MAMPU MENGUBAHNYA

Untuk mengatasi masalah ini,teknologi yang moden menghasilkan sejenis formula losyen istimewa,apabila disapukan pada penis,ia akan memanjangkan masa pergaulan bersama pasangan berkali ganda lamanya.LIBIDO GEL adalah salah satu rawatan alternatif untuk mengatasi masalah tidak bertahan lama didatangkan dalam bentuk senang digunakan dengan harga dalam kemampuan semua orang.
biasanya akan bertahan selama 3 bulan atau lebih 80 pertemuan! "Kami menjaminkan kepuasan anda...Kami menjaminkan keseronokan anda"

apakah kandungan libido-gel?

libido gel menggunakan bahan bahan semulajadi sejak turun temurun bagi membantu kaum lelaki dalam hubungan sexual.
libido gel menggunakan air suling,pudina,aloe vera gel,olive squalane,apricot kernal oil,vitamin c,extract of korean ginceng,hawthorn berry,ginkgo bloba,muira pauma,catuaba bark,cuscuta seed dan pelbagai lagi dlm formula yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan juga secara klinikal.Ianya tiada langsung gambir sarawak dalam formulanya.


KESANNYA SEGERA Anda akan mendapat kesan segera, bertahan lebih lama (bertahan sekurang - kurangnya lebih 10 minit pada malam pertama).
Kawalan sepenuhnya ialah apabila anda tidak lagi memerlukan sebarang produk. Anda akan bertahan selama mana yang anda mahukan dengan kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda.

TIADA RASA KEBAS ITULAH BEZA LIBIDO-gel WALAUPUN DI SAPU DI DISEKELILING KEPALA ZAKAR

kekerasan yang luar biasa:

walaupun libido gel direka bukan untuk mengeraskan zakar,namun sebilangan besar pelanggan kami mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO-gel,ini mungkin disebabkan oleh herba herba yang terdapat dalam kandungan LIBIDO-gel yang bertindak sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna..

Kesan terbaik LIBIDO-gel

• Tiada lagi pancutan mengejut
• Tiada lagi rasa malu
• Tiada lagi kekecewaan


Kesan jangka panjang LIBIDO-gel

-menggalakkan peredaran darah bahagian genital
-menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki
-merawat rasa geli melampau
-merawat rasa ngilu zakar
-meningkatkan kekuatan corpora carvenosa
-menambahkan kekuatan sexual secara tradisional
-menyokong kesihatan kulit zakar
-meningkatkan peredaran darah
-meningkatkan keinginan sex
-meningkatkan potensi pancutan anda







TANDA PASANGAN ANDA PUAS HATI






RM50 sebotol


CARA MENGGUNAKAN LIBIDO GEL

sapukan dengan rata di sekeliling kepala penis anda dengan beberapa titik "LIBIDO GEL",tunggu sehingga 20 minit,.Ia akan memberi kesan yang menghairankan anda.


KERAHSIAAN PEMBELIAN

Kerahsiaan adalah penting bagi kami.Kami tidak akan menjual
atau mendedahkan nama, email atau alamat dan juga no telefon
anda kepada sesiapa.

Penghantaran cara pos-free !!! pos laju
Tidak kira di mana jua anda berada !




cara membeli LOBIDO GEL

anda boleh membuat pembayaran melalui bank bank berikut


Akaun CIMB
No Akaun:0601-0000836-20-0

Nama: KAMARUDDIN






Akaun Maybank
No Akaun:156012136308

Nama: suhaila

Anda boleh menghantar sms/call kepada kami untuk mengesahkan pembayaran anda.
019-9194986

Contoh SMS:

Ali bin abu - No.5, Jalan mewah2, Taman Budiman, 25000 kuantan, pahang - - - 15/1/2008- 4.45 pm - RM5o-00 maybank tampin-L G

pesanan akan kami uruskan dalam masa 24 jam

Sila Hubungi Kami jika terdapat sebarang soalan.
Terima kasih!


kamarudin 019-9194986
 
Last edited:
Sponsored Post

aidil08

Active Member
Joined
Feb 28, 2006
Messages
1,648
Reaction score
5
Points
25
berapa 1 nih bang?
tak nampak harga pon
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,058
Reaction score
70
Points
80
...kalau pompuan blow job..bibir die rasa kebas x..

../nanti kang kantol plak..kite pakai bende2 nie...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
takde side effect ker?
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,058
Reaction score
70
Points
80
..mana tuan tanah nie..buka post trus cabut
 

geng basekolah

Junior Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
sory bro,saya bukan cabut,ada tetamu datang tadi....harga libido gel RM50 je,tak da side efek sbab tak da bhn2 kimia,,dia tak da rsa kebas dan panas kat kepala...sejuk rasa kat kpala,,,kalu pompuan blow job memang tak rasa kebas,,d jamin tak dak itu gambir srawak,,utk testimoni memang takda sbab aku dah janji kerahsian pembelian...tapi istilah baru jauhnya kalu drive umpama KL ke ipoh lebih kurang..he he
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Jangka hayat produk tersebut selepas kali pertama digunakan?
 

geng basekolah

Junior Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
ei ini lain la,kompom tak dak gambir srawak..1 botol buleh tahan lebih kurang 80 kali petemuan..cuba la kalau nak tau
 
Sponsored Post
Top
Log in Register