Gegar Vaganza 6 (2019)

Recommended Brokers


korang minat siapa?

  • Naqiu (boboy)

    Votes: 5 62.5%
  • Mazleela

    Votes: 0 0.0%
  • Wann

    Votes: 3 37.5%
  • Sham tony stark (Visa)

    Votes: 3 37.5%
  • Noorshila Amin

    Votes: 1 12.5%
  • Ameer (Sofazr)

    Votes: 1 12.5%
  • Kool (Duo)

    Votes: 0 0.0%
  • Roy

    Votes: 1 12.5%
  • Feeza

    Votes: 0 0.0%
  • Nur Fatima

    Votes: 0 0.0%
  • Hady Mirza

    Votes: 0 0.0%
  • Jatt (black dog bone)

    Votes: 4 50.0%
  • One nation emcess

    Votes: 2 25.0%

  • Total voters
    8
  • Poll closed .
Sponsored Post

nanad

Fun Poster
Joined
Jul 7, 2011
Messages
599
Reaction score
23
Points
15
Ramai peminat Gegar Vaganza kini kembali ‘bangun’ selepas musim ke-6 rancangan itu mula bersiaran di kaca televisyen kelmarin. Bukan calang-calang peserta yang berentap untuk musim kali ini. Antaranya ialah Roy, Jatt Ali, Wann, Noorshila Amin, Hady Mirza, Mazleela, Feeza, Nurfatima, Naqiu Boboy, Ameer Sofazr, Hady Mirza dan dua kumpulan duo iaitu Kool dan One Nation Emcees.

Pun begitu yang paling menarik perhatian ialah kemunculan semula vokalis Visa iaitu Sham yang pernah mengumumkan bahawa dia telah menarik diri daripada terus berkecimpung dalam industri hiburan tanah air suatu ketika dahulu.




Tapi yang tak seronoknya apabila ada suara sumbang yang menuduh penyanyi veteran itu telah melakukan pembedahan plastik bagi membuatkan dia kelihatan seiras dengan watak Iron Man itu.

Namun begitu, dia tidak mahu ambil pusing mengenai kontroversi itu kerana dia faham itu adalah lumrah yang perlu dihadapi jika mahu bergelar sebagai anak seni. Penyanyi yang popular dengan lagu “Dalam Gerimis” itu menambah bahawa fokus utamanya adalah untuk memberikan persembahan yang terbaik bagi mengubat rindu kepada peminatnya.

 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,612
Reaction score
136
Points
38
tony stark la sangat ..
cakap buat pembedahan plastik takkan ter sentark kot..

saje je diorg cetus kontroversi , nak naikkan rating..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,026
Reaction score
1,508
Points
596
sempoi la makeup lagutue
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,903
Reaction score
1,867
Points
141
tapi dkt meletop hari tu serious nampak mcm Tony Stark (80%)....gaya pun ada la sikit2.... kalau buat parodi Tony Stark, terbaik gak...haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register