BTC USD 57,583.5 Gold USD 1,793.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

GC Life Sdn Bhd (662564-M) gclife2u.com.my

ringgitdaily

Freshie
Messages
4
Joined
Dec 3, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
GC Life Sdn Bhd is a wholesale network company establish in 2003


The main products are slimming coffee, fibre, natto, propolis, natural estrogen, and some other beauty and slimming creams.

With the humble begining, the company and products have gone through market testing where the effectiveness of the products have built the reputation and strong consumers supports.

For the first 4 years, the products spread by words of mouth in aunties group, who were mostly doing retails sales and making few thousands a month, this category of people don't know how to build network until last year, 2007, MLMlers started to smell the money like the sharks smell the blood in this company!

The system in this wholesale network is much simple compares to MLM and much easier to make money, many MLM veterans said how they wish they knew it earlier, well, this is just the beginning, if you are looking for a true business opportunity, pay a visit to http://ringgitdaily.com, it could be the opportunity you have been looking for !! cheers
 
Sponsored Post

ringgitdaily

Freshie
Messages
4
Joined
Dec 3, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
sistem lebih senang dan dapat lebih banyak

tarak paham la kawan,mcm nk jual brg jer,mcm CNI

ye, nampak serupa je, tapi ini bukan MLM, sistem kita ini adalah cara borong, mulai dari sorang 'agen', kalau volume banyak anda dapat bonus pemborong; kita tak ada kira level2, Point2 PV/BV dan pangkat2 mcam Diamond yg terdpt dlm MLM, ini lebih senang dan dapat lebih banyak wang, sebab kiraan adalah dalam set atau jumlah borong.


Dari segi produk, kopi dan cocoa menlangsingkan badan adalah yg terbaik didlm pasaran, sebab kesannya boleh nampak dlm 1 minggu, ramai pompuan suka produk ini sebab tak payah diet, boleh makan mcam biasa dan kesannye cepat.


Tambah lagi harga berpatutan, sekotak hanya RM 88.00, kalo ini produk MLM, sekurang-kurangnya RM 150.00 keatas.

Yang bestnye orang ramai tak 'rejek', sebab setiap kali i bagi tau ini bukan produk MLM, dan produk ini diperbuat daripada teknologi Jepun, kualiti dan kesannya terjamin.

Harga runcit = RM 88.00 sekotak

Harga borong utk agen ialah, RM 398.00 utk 7 kotak

RM 398/7 = RM 57.00 sekotak
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Messages
33,087
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
nie bukan syarikat CariGold (CG) kan?
 

ringgitdaily

Freshie
Messages
4
Joined
Dec 3, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
ye, GC bukan CG

ini lar peluang bisnes yg paling best kat pasaran sekarang

telah bebrapa tahun i buat produk kesihatan, i pun ade therapi centre sdr kat ampang.

i boleh buat sales, close sales produk kesihatan, tetapi org bukan terapist atau kurang minat sudah nak duplicate

i pun terjumpa peluang bisnes secara bukan sengaja, dan i realise dan hairan org yg taknak buat produk i dulu, skrg semua boleh buat bisnes ini, dan kita tak payah mcam nak tanggungjawap kpd tindak balas produk kesihatan

produk ini semua org bleh buat, grow pun cepat, i dpt sorang veteran MLM, pengalaman 20+ tahun, skrg dia dah p johor, pahang sapu market, sapu market ni bukan buka market lagi, selepas tu dia akan p sabah, swk, brunei, pas tu p pilipines

kalo betul2 nak cari duit besar, big money, sila ambi masa sedikit utk mengkaji bisnes ini, u akan jadi kaya dlm 1 tahun!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register