BTC USD 35,980.1 Gold USD 1,842.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

GatherCare Pelan Perkongsian Perubatan Termurah Di pasaran

Sponsored Post

ZamaniGC

Freshie
Messages
28
Joined
Nov 16, 2021
Messages
28
Reaction score
4
Points
8
Macam medisavers ke ni?
tak tuan, konsep yg sgt berbeza. kami mirip takaful, akad tabaaruq perkongsian 100% atas peserta, cuma kami tiada caj bulanan yg tetap .maksimum hanya rm50, minimum RM0.00..

caj bulanan GatherCare bergantung kpd claim semasa yg akan cut off setiap 24hb, jika tiada claim,maka tiada caj bulanan utk bulan tersebut
IMG_20211120_005449_385.jpg
 

ZamaniGC

Freshie
Messages
28
Joined
Nov 16, 2021
Messages
28
Reaction score
4
Points
8
tak tuan, konsep yg sgt berbeza. kami mirip takaful, akad tabaaruq perkongsian 100% atas peserta, cuma kami tiada caj bulanan yg tetap .maksimum hanya rm50, minimum RM0.00..

caj bulanan GatherCare bergantung kpd claim semasa yg akan cut off setiap 24hb, jika tiada claim,maka tiada caj bulanan utk bulan tersebut
IMG_20211120_005449_385.jpg
byran mcm ni blh dpt cover lebih 1juta? text atau call saya
 

ZamaniGC

Freshie
Messages
28
Joined
Nov 16, 2021
Messages
28
Reaction score
4
Points
8
FB_IMG_1640789106984.jpg

terbaru perkongsian bln November hanya 11 ringgit sahaja utk dilindungi 1 juta ringgit!!!

Jika diberi pilihan memang ramai orang kalau boleh nak berubat kat hospital swasta. Tapi nak dapatkan rawatan kat sana bukannya murah.

Tak kan nak korek tabung, swipe kad kredit atau keluarkan duit Tabung Haji, kan?

Jadi belanjalah sikit untuk kemudahan dan keselesaan diri sendiri dan keluarga.

Bukan RM200 sebulan. Bukan RM150 juga. RM100 pun tak sampai. Ini bawah RM50 sahaja. Rekod tahun ini sebulan cuma RM20 ke bawah.

Bulan Disember ini saya cuma bayar RM11.17 sahaja untuk nilai perlindungan perubatan RM1,000,000 setahun dan tiada had seumur hidup.

Tentu pelbagai persoalan bermain di minda. Macam mana mungkin sebulan bayar rendah macam tu tapi boleh bagi coverage yang sungguh tinggi?

blh pm sy, atau hubungi 0135011055.

Terima kasih atas perhatian dan kerjasama yang diberikan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register