BTC USD 48,188.7 Gold USD 1,780.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

GatherCare Pelan Perkongsian Perubatan Termurah Di pasaran

ZamaniGC

Freshie
Messages
22
Joined
Nov 16, 2021
Messages
22
Reaction score
4
Points
8
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua ahli Carigold. Memperkenalkan Membership GatherCare platform pelan perkongsian perubatan termurah dipasaran.

IMG_20211120_005429_736.jpg


Saya En.Zamani dari Gathercare, Memperkenalkan Plan Keahlian Medical Termurah Di Malaysia hanya dibawah RM50 sebulan dengan lebih 260 panel Hospital SWASTA dan KERAJAAN untuk akses nilai RM1juta setahun, tanpa limit seumur hidup untuk akses perubatan.

Video Promosi

Klik sini Untuk Review & Daftar Percuma
Landing Page

Panel Hospital

Guarantee Letter E-Mas

Support Group Telegram

Bahan Promosi GatherCare

General Polisi Bahasa Melayu

Q&A

Idea Content

Buat Shortcut di Handphone

Waiting Period (masa menunggu)
IMG_20211120_005434_351.jpg


Alaun Covid-19 Rm100 sehari max 30 hari jika positive dan kuarantin di pusat kuarantin yang diiktiraf kerajaan.
IMG_20211120_005557_679.jpg


Bayaran Secara Tahunan dengan 2kali ansuran. Biasanya perlu bayar setiap bulan, dengan kami hanya bayar apabila perlu saja.
IMG_20211120_005514_901.jpg


How it work?
IMG_20211120_005538_209.jpg


Afsha Syariah bantu audit program ini supaya mematuhi dan menepati kehendak Syariah.
IMG_20211120_005653_907.jpg


Alhamdulillah kami bermula pada tahun 2017 tanpa system agen, pada waktu itu penyertaan ahli adalah secara terus kepada pihak HQ yg dikenali sebagai Life Engineering

IMG_20211120_011826.jpg


Namun Setelah sistem agen diperkenalkan, Pihak HQ telah rebranding Jenama kepada GatherCare.

IMG_20211120_012124.jpg


Seperti Grab Car tidak pernah jadi Teksi, GatherCare juga tidak tergolong dalam industri Takaful atau Insurance, kami juga bukan pesaing antara satu sama lain bahkan perlu berjalan seiring saling melengkapi keperluan masyarakat untuk akses perubatan yang lebih baik.

240px-Central_Bank_of_Malaysia_logo.png


Pada tahun 2018-2019 Kami pernah di audit oleh pihak BNM kerana telah dilaporkan oleh pihak2 tertentu dan Alhamdulillah telah dikeluarkan dari senarai Pemerhatian sehingga kini Kami telah beroperasi secara sah dengan bantuan Afsha SYARIAH (penasihat shariah dan juru audit yg berdaftar dgn BNM) dan Badan guaman yg dilantik sebagai Trustee (Ong & Maneshka).

IMG_20211120_005452_716.jpg


Selain plan medical, kami juga menawarkan peluang utk tambah pendapatan kepada ahli dengan komisyen sama rata rm100 tanpa limit dan bonus2 lain yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh reply thread ini atau boleh terus hubungi saya.

Wassap

Terima Kasih
 

Attachments

  • IMG_20211120_005452_716.jpg
    IMG_20211120_005452_716.jpg
    45.8 KB · Views: 1
  • 121033730_10222997487676361_8278901032222305015_n.jpg
    121033730_10222997487676361_8278901032222305015_n.jpg
    58.7 KB · Views: 2
Last edited:
Sponsored Post

ZamaniGC

Freshie
Messages
22
Joined
Nov 16, 2021
Messages
22
Reaction score
4
Points
8
perkongsian sebenar untuk tahun 2020.. mana nak dapat kan caj tabarruq murah macam ni utk kelayakan bil rm1juta.. jom semua support.. syaratnya mestilah warganegara berumur 14hari hingga 45 tahun diumur kemasukan dan mesti sihat tubuh badan. bila dah jadi ahli akan cover selagi bayar.

IMG_20211120_005449_385.jpg


Kadang-kadang boleh jadi percuma kerana billing adalah bergantung kepada actual claim yang akan di audit pada setiap 24 hb setiap bulan. Jika tiada claim maka bil adalah rm0.

Jika berlaku claim yang lebih banyak contohnya, maka maksimum yang ahli perlu kongsi adalah RM50 sahaja.

Bakinya akan ditolak dibulan yang seterusnya. E-mas TPA kami menyediakan GL dengan kaedah installment kepada Hospital panel up to 6 month.

Selain itu, Risiko Kepada pihak Syarikat yang menguruskan Program ini adalah Zero kerana Jaminan Bayaran adalah dibuat oleh sesama ahli. Pihak Syarikat tidak memegang Dana ahli dan menggunakannya untuk pelaburan dimana-mana atau untuk tujuan yang lain.

Pihak trustee bertanggungjawab sepenuhnya terhadap dana tersebut dan hanya digunakan apabila terdapat claim dari peserta yang di audit pada setiap 24 haribulan.

Berikut adalah contoh Claim dari ahli kami mengikut terma dan syarat yang ditetapkan.

Screenshot_20211121_062852.jpg


Bayaran untuk perokok adalah 1.2 x lebih dari peserta yang tidak merokok. Contohnya jika bayaran biasa adalah RM10, maka bayaran perokok adalah RM12. Ini adalah untuk mengimbangi risiko ratio claim untuk peserta-peserta lain yang tidak merokok.

berikut pula adalah maklumat terkini Jumlah peserta dan tuntutan yang telah dibuat dari awal sehingga sekarang tanpa gagal, Alhamdulillah untuk semak sendiri boleh lah daftar percuma terlebih dahulu.

Screenshot_20211121_062924.jpg
 
Last edited:

ZamaniGC

Freshie
Messages
22
Joined
Nov 16, 2021
Messages
22
Reaction score
4
Points
8
Waiting Period

60 hari pertama cover accident saja max bill 20k. accident ni termasuk di rumah dipejabat,jalan raya dan lain2.

Bermula pada hari ke 61 tu dh start cover Rm1juta utk kemalangan,sakit biasa yg perlukan warded kecuali sakit kritikal yg hanya akan cover selepas 6 bln atau 180 hari. Sila rujuk gambar dibawah.
IMG_20211120_005434_351.jpg

Guarantee renewal setiap tahun dgn penambahan Rm200k setiap tahun. Tahun kedua jadi RM1.2 juta, tahun ketiga 1.4 juta dan seterusnya.

Sangat recommended utk rider grab food lalamove dan lain2, boleh juga utk abg polis,bomba,tentera, kerja plantar minyak dan yg sewaktu dgnnya.

Tiada Co-Insurans atau Co-Takaful. Tidak ada deductible dan seumpamanya. hqn6ya perlu sediakan deposit Hospital nergantung kepada pihak Hospital yg akan refund selepas discharge.
 
Last edited:

ZamaniGC

Freshie
Messages
22
Joined
Nov 16, 2021
Messages
22
Reaction score
4
Points
8
Ada syarat ke Tuan untuk register Plan ni
Mcm biasa, warganegara berumur dari 14 hari hingga 45 tahun.. sihat tubuh badan mcm kita nk apply takaful dan insurance juga,tp xperlu buat medical check up utk mudahkan proses permohonan, cuma peserta mesti jujur utk declare keadaan kesihatan bagi mengelakkan kesukaran dimasa hadapan. terima kasih atas soalan nya
 
Last edited:

ZamaniGC

Freshie
Messages
22
Joined
Nov 16, 2021
Messages
22
Reaction score
4
Points
8
Sebarang soalan boleh tanya disini ya
 

Attachments

  • 5_6082651513455379066.mp4
    25.2 MB · Views: 0

ZamaniGC

Freshie
Messages
22
Joined
Nov 16, 2021
Messages
22
Reaction score
4
Points
8
Bayaran Sebenar Untuk Sesi 2021
Screenshot_2021_1123_195736.jpg


mana nk dpt bayar purata dibawah RM10 dpt perlindungan RM1juta.. pm sy ya
 

ZamaniGC

Freshie
Messages
22
Joined
Nov 16, 2021
Messages
22
Reaction score
4
Points
8
Screenshot_2021_1123_235420.jpg


if inwarded, GatherCare cober skali PPE dan swap test ya.. jom sertai kami dgn konmitmen paling minimum insyaAllah
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register